bu gerçekten gözle görülür bir soğuma sağlıyor musoket yerine bunu takıyorsun esneme yamulma vs olmuyor ve fazladan soğutma sağlıyor
Alıntıyı görüntüle
bu gerçekten gözle görülür bir soğuma sağlıyor musoket yerine bunu takıyorsun esneme yamulma vs olmuyor ve fazladan soğutma sağlıyor
Alıntıyı görüntüle
Vay ** alayım dedim bitmiş stok daYENİ HESAPLARA ÖZEL BU RAKAMI GÖREMEYEN ARKADAŞLAR YENİ ÜYELİK AÇIP ALSINLAR AYNI ADRES KREDİ KARTI FARKETMEZ YAPABİLİRSİNİZ.
CoolMoon AMD AM5 CPU bükme düzeltici çerçeve CNC alüminyum alaÅım CPU koruyucu AM5 AMD RYZEN 7000 serisi CPU sabitleme toka - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüle
Vay ** alayım dedim bitmiş stok da
AM5 için olabilir fakat İntelin soketi için değil. Bükülme yapıyor zamanla ve soğutucu teması azalıyor. Araştırabilirsin.remen para tuzagı yahu yıllardır pc toplarım.. oakadar işlemcı geçtı elımden..ufacık anakartlara kocaman hava soğutucalar takıldıgını gorduk . ne işlemcılerde nede anakartlarda bı arza gorduk keza aynı şey ekran kartı tutucular ıçın de gecerlı ... boyle şeyler tamamen hobi ve görsel zevk
bu paylaştığında 40x40 cnc aliminyum parça var ne işe yarıyor aliminyumkargosunada baksaydın keşke gördüm bunuda