Sorun çıkarırsa değiştiririz dediler zatenHmm,Hayırlı olsun sorun çıkarmasın da sonra
Sorun çıkarırsa değiştiririz dediler zatenHmm,Hayırlı olsun sorun çıkarmasın da sonra
bu geçen indirime giren değil mi bende aldım da iptal ettim göremedim nasıl bir şey olduğunuTutucu parçaları anakarta taktım ama gerçekten biraz garip bir soğutucu xD
Kaça aldın işlemciyiEvet evet ben 380e aldım göreceğiz bakalım testlerini yapacağım takınca işlemcim gelecek 20 dakikaya
Birazdan fotoğraf atacağım hocamİşlemcinin kesik olduğu kısımlara dikkat et, sokette oralara tam denk gelen bir tasarım var. Gözünle görebilirsin zaten.
Alıntıyı görüntüle
Böyle olmaması gerek yani
5200Kaça aldın işlemciyi
İkinci ele para yetmedi sıfır aldık xDKaça aldın işlemciyi
Hahaahah iyi hayırlı olsunBirazdan fotoğraf atacağım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
5200
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkinci ele para yetmedi sıfır aldık xD
Bizi bilgilendirinTutucu parçaları anakarta taktım ama gerçekten biraz garip bir soğutucu xD
İşlemcinin kesik olduğu kısımlara dikkat et, sokette oralara tam denk gelen bir tasarım var. Gözünle görebilirsin zaten.
Alıntıyı görüntüle
Şuan bu aşamadayımBizi bilgilendirin
İşlemcide ki üçgen şekil anakarttaki üçgen şekil ile aynı yere denk gelecek şekilde taktım ve ortasına macun sürdüm şimdi sogutucuyu takacağımİşlemcinin kesik olduğu kısımlara dikkat et, sokette oralara tam denk gelen bir tasarım var. Gözünle görebilirsin zaten.
Alıntıyı görüntüle
Bizi bilgilendirin
Buradaki çengeller çok kolay oturdu anakartaBizi bilgilendirin