thermalright phantom spirit yada peerless assassin hangisi hoşuna gidiyosa bunlarında modelleri var rgbli si ekranlısı felanHocam, bende arıyorum ama tavsiye vermıyorlar bana![]()
thermalright phantom spirit yada peerless assassin hangisi hoşuna gidiyosa bunlarında modelleri var rgbli si ekranlısı felanHocam, bende arıyorum ama tavsiye vermıyorlar bana![]()
Hocam çok büyük bende onlara baktım. MAtx kullanıyorum sığar mı bilememthermalright phantom spirit yada peerless assassin hangisi hoşuna gidiyosa bunlarında modelleri var rgbli si ekranlısı felan
sıkıntıHocam çok büyük bende onlara baktım. MAtx kullanıyorum sığar mı bilemem
Siz bilgili bir abiye benziyorsunuz. Sizce hangisini alayım? İkinci eller güvenilir değil, ayrıca fiyatlar daha yüksek.sıkıntı
valla ben çok geri kalmışım bilsem edeyim de ben de anlamıyorum artıkHocam, bende arıyorum ama tavsiye vermıyorlar bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Günlerdir arıyorum, ileriye dönük olması adına 360 almak istiyorum
DeepCool LE520 RGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD 2400TL
Thermalright Aqua Elite 360 White ARGB V3 360mm 3699 TL
Hangisi sizce![]()
abi olcak kadar büyük değilim ama sağ olun bu dediğim hava soğutucular gerçekten şu an için fazla iyiler kasanızın modelini atarsanız bir araştırırım sığarmı sığmzmı diye zaten 240 lık sıvı lardan daha iyi dandik 360 lardan da iyi bunlarSiz bilgili bir abiye benziyorsunuz. Sizce hangisini alayım? İkinci eller güvenilir değil, ayrıca fiyatlar daha yüksek.
4000Bütçe ne kadar?
V3 modeli attığım hatırlatayım dedim
Bitmeden yapıştır.
Hocam emin misin?Bitmeden yapıştır.
![]()
DeepCool LT720 RGB 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
2. el soğutucuda tercihim olmasa da ROG modelleri o fiyatBitmeden yapıştır.
![]()
DeepCool LT720 RGB 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Malenia Blade of Sarah
Bütçe çıkarsan bunu da alabilirsin.
Hocam emin misin?