gümrüğe takılır zaten hocam bunlar boşuna bakmayın 30 euro limit getirildi yurt dışı alışverişe8bitdo ultimate kol alıcaktım amazondan ama amazonda 2 farklı satış yeri ve 2 farklı birbirinden çok farklı fiyat var neden böyle yardımcı olursanız sevinirim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Vergi yürürlüğe girene kadar belki gelebilirler diye düşündüm hocam.gümrüğe takılır zaten hocam bunlar boşuna bakmayın 30 euro limit getirildi yurt dışı alışverişe
bu stokta 1 adet muhabbeti sıkıntı ben demiş olayım tr de 1 hafta bekledim tedarik ve kargo için ona göre al yetişir mi bilememVergi yürürlüğe girene kadar belki gelebilirler diye düşündüm hocam.
Hocam bu fiyatta ya da 1800 TL'ye kadar önerebiliceginiz bir gamepad var mıbu stokta 1 adet muhabbeti sıkıntı ben demiş olayım tr de 1 hafta bekledim tedarik ve kargo için ona göre al yetişir mi bilemem
tr den xbox 9.nesil al hocam gaming gecesinde belki düşer kaç kez denk geldi almadım nedense şimdi de alasım var sHocam bu fiyatta ya da 1800 TL'ye kadar önerebiliceginiz bir gamepad var mı
bi de amazonda neden 1 tanesi 1600 tl olarak gozukuyor dolandırıcı falan mıdır neden bu kadar fiyat farkı var?
Hocam çıkamadım o kadar fiyata ondan bu modellere baktım duna kadar da 1600 TL'ye 8bitdo alıcaktım ama amazonda farklı bir fiyat gorunce şüphelendim çekiniyorum o yuzden alsam bir sıkıntı çıkar mı sizce?tr den xbox 9.nesil al hocam gaming gecesinde belki düşer kaç kez denk geldi almadım nedense şimdi de alasım var s
Önerebileceginiz bir model var mıdır?1600 lira vergiyle 2200 oluyor boşverin gümrük işi sıkıntı
bence 2. el 9. nesil xbox kolu alabilirsin ben almıştım zamanında 1000 tl ye bir sıkıntı olmadıÖnerebileceginiz bir model var mıdır?
Ailem 2.el istemiyorbence 2. el 9. nesil xbox kolu alabilirsin ben almıştım zamanında 1000 tl ye bir sıkıntı olmadı
Hocam gonul rahatligiyla siparis edebilirsinizfiyatlari farkli degil aslinda 1600 olan odemede 2.2k oluyo ben dun diparis ettim karar uygulanmadan gelir diye dusuunuyorum birde xbox controller dan daha iyi bu ve daha ucuzHocam çıkamadım o kadar fiyata ondan bu modellere baktım duna kadar da 1600 TL'ye 8bitdo alıcaktım ama amazonda farklı bir fiyat gorunce şüphelendim çekiniyorum o yuzden alsam bir sıkıntı çıkar mı sizce?