Neler Yeni

🔥İndirim AMAZON A4Tech FK10 Klavye %30 İNDİRİM 280TL

Nurrest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Eren aksu
3 yıl Türk Dili ve Edebiyatı okudum. Yarı bir şekilde Osmanlıca konuşabiliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu forumda diğer forumlara nazaran daha gırgır şamata geçmek için var, o yüzden burada bu tarz söylemlere maruz kalacaksın ve alışacaksın. Mesela sen bana uslübunu bozup küfür ettin, umursamadım bile.
Hakkını helal et arada kaynamış olabilir.

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Discord
sagopakajmer1.
Kral valla helal olsun bravo yazı şeklin aşırı derece güzel
Öncelikle müteşekkirim, Dostoyevski okursan ve araya bir kaç tane daha yazar katarsan, sanada geliyor bunlar.

Hakkını helal et arada kaynamış olabilir.
Önemli değil, sadece bir mesajı atarken "sinirli" dahi olsan defalarca oku ve ondan sonra yap. İnternet alemindesin başına ne geleceği muamma.

unnraxked

80+
Öncelikle müteşekkirim, Dostoyevski okursan ve araya bir kaç tane daha yazar katarsan, sanada geliyor bunlar.

Önemli değil, sadece bir mesajı atarken "sinirli" dahi olsan defalarca oku ve ondan sonra yap. İnternet alemindesin başına ne geleceği muamma.
kral valla ne kadar kitap okusanda yazdığın şeye bu kadar dikkat etmen zor onu başarman senin adına güzel

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
eyvallah

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Discord
sagopakajmer1.
kral valla ne kadar kitap okusanda yazdığın şeye bu kadar dikkat etmen zor onu başarman senin adına güzel
Bu bende doğuştan takıntı aslında, mesela 5 kitaplığı dolduracak kadar kitabım var, bazıları çok güzel 1970'den falan kalma önemli kitaplar ama bunların önemi yok bu konuda. Mesela senin üzerinden örnek vereyim, kral valla ne kadar kitap okusanda yazdığın şeye bu kadar dikkat etmen zor onu başarman senin adına güzel. Senin bu şekilde yazdığın mesaj otomatik benim gözümde düzgün Türkçe ile yazılmış olarak geliyor. Kısacası biraz okusan ve araya bir kaç cümle o cümle çok güzel bir hâle gelecek. Örnek: Kral vallahi ne kadar kitap gözden geçirsende, yazdığın şeye bu kadar dikkat etmen zor, onu başarman senin adına güzel. Böyle düzenleyince çok daha güzel oluyor mesela.

Nurrest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Eren aksu
Bu bende doğuştan takıntı aslında, mesela 5 kitaplığı dolduracak kadar kitabım var, bazıları çok güzel 1970'den falan kalma önemli kitaplar ama bunların önemi yok bu konuda. Mesela senin üzerinden örnek vereyim, kral valla ne kadar kitap okusanda yazdığın şeye bu kadar dikkat etmen zor onu başarman senin adına güzel. Senin bu şekilde yazdığın mesaj otomatik benim gözümde düzgün Türkçe ile yazılmış olarak geliyor. Kısacası biraz okusan ve araya bir kaç cümle o cümle çok güzel bir hâle gelecek. Örnek: Kral vallahi ne kadar kitap gözden geçirsende, yazdığın şeye bu kadar dikkat etmen zor, onu başarman senin adına güzel. Böyle düzenleyince çok daha güzel oluyor mesela.
adam neden ceza aldı ?

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Discord
sagopakajmer1.
adam neden ceza aldı ?
Ben de ona şaşırdım, başından ne gibi bir hadise geçti acaba? Neyse hocam iyi günler diliyorum size, Klavye konusunda Edebiyat öğretmeye başladım :D

Nurrest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Eren aksu
Ben de ona şaşırdım, başından ne gibi bir hadise geçti acaba? Neyse hocam iyi günler diliyorum size, Klavye konusunda Edebiyat öğretmeye başladım :D
Sizlerede iyi günler hocam günümüzü güzelleştirdiğiniz için teşekkürler. bende her an infaz edilebilirim :D

Top Bottom