Amazon Almanya Siparişim Kaç Güne Gelir?

Loky

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,709
Amazon.com.tr üzerinden Amazon Almanya satıcısından sıvı soğutma aldım. Tahmini teslimat 12 ekim diyor. Pazar akşamı aldım ama hiçbir ilerleme yok. Daha önce alan arkadaşlar siparişleri kaç günde geldi?

12 Ekim diyor ise 8 ekim ile 15 i arası olur tahminen.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Amazon.com.tr üzerinden Amazon Almanya satıcısından sıvı soğutma aldım. Tahmini teslimat 12 ekim diyor. Pazar akşamı aldım ama hiçbir ilerleme yok. Daha önce alan arkadaşlar siparişleri kaç günde geldi?
Hocam yakın tarihte eşime ayakkabı almıştım. 10. günde teslim edilmişti. Ama üründen ürüne veya stok durumuna göre değişebilir sanırım. Benim ürün ispanya, hollanda ve almanya yaparak geldi :)

• Beğen
2 hafta

Standart teslimatsa 1 aya kadar uzayabiliyor.

• Üzgün
Erken gelmiyor sayın moderatörüm. Ben geçen ö2 SSD aldım. Ss atayım istersen dolanıyor Avrupa'da. Aynı yerden çıkıhor sabah akşam aynı yere dönüyor 🤣

Yurt dışı alışverişlerimde şuana kadar hiçbir zaman doğru teslim süresini göstermedi. Sanırım inanmaman daha iyi. Yine de yüksek ihtimal belirlenen sürenin altında gelecektir.

işlemci aldım x-y arası yazıyordu tam y de geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,088
Üyeler
192,607
Son üye
A.Y.
Geri