K kaansarii 80+ Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 45 Reaksiyon skoru 10 17 Ağustos 2024 #1 merhaba amazon iadeki yanlislikla bakiyeme cektim acaba bunu nasil paraya çevirebilirim satin almak isteyen arkadaslar olursa ucuza ceverirblirim ogrenciyim aciken bir yol bulmam lazim yardimci olursaniz sevvinirim bakiyem 4600
merhaba amazon iadeki yanlislikla bakiyeme cektim acaba bunu nasil paraya çevirebilirim satin almak isteyen arkadaslar olursa ucuza ceverirblirim ogrenciyim aciken bir yol bulmam lazim yardimci olursaniz sevvinirim bakiyem 4600
man a man 80+ Bronze Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 865 Reaksiyon skoru 431 17 Ağustos 2024 #2 Müşteri hizmetleri ile konuş belki karta iade yapabilirler
𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬 80+ Platinum Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 11,438 Reaksiyon skoru 6,798 17 Ağustos 2024 #3 man a man yazmış: Müşteri hizmetleri ile konuş belki karta iade yapabilirler Devamı için tıklayın... Yapmazlar bilginiz olsun
man a man yazmış: Müşteri hizmetleri ile konuş belki karta iade yapabilirler Devamı için tıklayın... Yapmazlar bilginiz olsun
K kaansarii 80+ Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 45 Reaksiyon skoru 10 17 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 man a man yazmış: Müşteri hizmetleri ile konuş belki karta iade yapabilirler Devamı için tıklayın... yapmadilar hocam baya kotu oldu suan durum kara kara dusunuyorum
man a man yazmış: Müşteri hizmetleri ile konuş belki karta iade yapabilirler Devamı için tıklayın... yapmadilar hocam baya kotu oldu suan durum kara kara dusunuyorum