Neler Yeni

Yardım Amazon beni mağdur etti nasıl işlem uygulamalıyım?

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
merhaba 11 agustosta 1700 tl + 300tl vergi ile klavye aldım amazon almanyadaki bir satıcıdan , (hızlı kargo değil) son ulaştırma tarihi 24 agustos idi ve hala almanyada olarak görünüyordu amazonu aradıgımda almanya gümrüğünde kaldıgı iade olacagını belirtildi. şimdi ise siparişlerimde baktıgımda hasar gördüğü , veya kargo firması adresinizi bulamadı , alıcı kargoyu kabul edemedi gibisinden nedenler var ama asıl neden kargonun hasar görmesidir ki zaten almanyadan cıkamadığı için diğer nedenler olması imkansız . Tekrardan sipariş edeceğim fakat nerdeyse 1 ay bekletildim ve bunu kendi yararıma nasıl dönüştürebilirim , örneğin tekrardan siparişin olusturulması ve amazonun hızlı kargo seçeneğini kendisi karşılaması gibisinden..

Furkanozr

80+ Silver
Reis amazon mükemmel bir alışverişsitesi bende adidas ayakkabı aldım 7-8 ay sonra dikişinde ufak bir sökülmesi oldu iade veya değişim yapalım dediler Benve musteri hizmetleri ile konuş bence 1 aylık amazon prime bile verirler

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yurtdışı ürünlerinde amazon dışında başka bir satıcıdan almanı tavsiye etmem bu gibi durumlar oluşabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,990
Üyeler
164,759
Son üye
Arel Beamng Player
Top Bottom