Neler Yeni

Kapattım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
ismail sağlam
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Daha 20 gün oldu alalı okulun ilk gününden bi tane görmemiş çekip almaya çalıştı kulağımdan yere düşürdü tam çıkışta allahtan üstüne kimse basmadı şöyle bir çizik oldu takıntım var bu şekilde kullanamam iade başlattım mecbur sorun ederler mi bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhtemelen iade olmazsa o çocuğa 9250lira değerinde bi şifalı güç uygulayacağım

Ekler

• 1738566446892.png
    1738566446892.png
    2.8 MB · Hit: 83

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Berk Era
Bizim millet karaktersiz. Orjinal iphone kutularının içine yurtdışı ürünleri koyup iade edip amazonu dolandırmışlardı. Sende yaparsın bişi olmaz. Karaktersizlik ana meslek olmuş memlekette. Utanmıyorda böyle bi konu açmaya.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl 9250 lira anlamadım airpods pro v2ye benzemiyor
AirPods 4anc

Bizim millet karaktersiz. Orjinal iphone kutularının içine yurtdışı ürünleri koyup iade edip amazonu dolandırmışlardı. Sende yaparsın bişi olmaz. Karaktersizlik ana meslek olmuş memlekette. Utanmıyorda böyle bi konu açmaya.
Ürün geldiğindede sol kulaklıkta üretim hatalı ufak bi çizik vardı hocam görselleri ilettim stok gelince değişim yapacağız dediler ben uğraşmak istemedim çok ufak bir şey olduğu için iade etmedim şimdi böyle olunca etme kararı aldım hocam ne var bunda

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Ahmet Hakan
İade niye? Zararı dolaylı kullanıcı hatası olarak sen vermişsin Amazon ürünü sana böyle göndermemiş ki? Çok kullanamıyorsan etik olan zararın değerini fiyattan düşüp 2. el satman. Zarar miktarını da zarar verenden istersin olur biter. Keyfe keder iadeleri TRde o kadar suistimal ediyorlar ki yakında iade hakkını iptal edecekler temelli herkes rahatlayacak. Azıcık bu olayda hiç bir suçu olmayan satıcıyı da düşünün kendi cebinizi bu kadar düşüneceğinize. Bencil olmayın...

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Berk
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Onur Yücel
Bunlarla 2 ye aldığı ürünü 4 e birilerine kitlemeye çalışanlar aynı zihniyetin ürünü bir soyları tükenmediler.

AirPods 4anc

Ürün geldiğindede sol kulaklıkta üretim hatalı ufak bi çizik vardı hocam görselleri ilettim stok gelince değişim yapacağız dediler ben uğraşmak istemedim çok ufak bir şey olduğu için iade etmedim şimdi böyle olunca etme kararı aldım hocam ne var bunda
Nası ne var birader düşürüp etmişsin kalkmış iade edecem diyorsun iyi o zaman ben senden araba alayım kaza yapıp geri vereyim mantığa bak 😂
Bizim milletin şark kurnazlığı bitmez valla ortadoğu zihniyeti.

ismailx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
İsmail
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Olm böyle konuları açmadan önce bir iki kere düşünmüyor musunuz a*k? Hata bariz şekilde senin. O küçük çiziği fark ettiğin gibi iade etseydin o zaman. Bu tarz firmaların iyi niyetini suistimal eden "böyle tipler" oldukça Amazon vb. gibi firmalar Türkiye'den yavaş yavaş çekilir.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
ismail sağlam
Olm böyle konuları açmadan önce bir iki kere düşünmüyor musunuz a*k? Hata bariz şekilde senin. O küçük çiziği fark ettiğin gibi iade etseydin o zaman. Bu tarz firmaların iyi niyetini suistimal eden "böyle tipler" oldukça Amazon vb. gibi firmalar Türkiye'den yavaş yavaş çekilir.
Dostum stok gelince değişim yapılacak dediler gelmedi halen amazon satıcılı stok

eneskaya6

80+ Silver
Şimdi anlıyor musunuz firmalar neden iade almaktan şikayetçi. Bunun gibi varlıklar ürünü kullanıp kendi hatasından dolayı iade etmek istiyor. O ürün artık 2. el ve üzerinde defo mevcut. Firma bunu iade alsa 2 tane kargo parası girecek ürünü 2. el olup değer kaybedecek üstüne bide defolu olduğu için sıfırından 2-3k altına satacak.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom