Neler Yeni

Kapattım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
ismail sağlam
Dostum neticede kullanmışsın ve zarar vermişsin. Sen satıcı olsan kullanıcı hatası sebebiyle iade alır mısın?
sorunsuz bir ürün teslim ettiysem almam ama ilk aldığımda görseller ile destekleyerek müşteri hizmetlerine ulaştım haklı gördüler ve değişimin stok geleceğinde olacağını söylediler o yüzden gayette rahat vicdanım zaten defolu olan ürünü ben düşürünce değer mi kaybetti zaten defoluydu ürün

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Mustafa Aydemir
Dostum forumdakiler kıt mı ürün geldiğindede defoluydu müşteri hizmetleri mesaj geçmişini bulabiliyorsam söyleyin ss atayım stok geldiği zaman değişim sağlanacak dediler o sürede kullanırken başına bu olay geldi değişim yerine iade ettim direk
hocam sen bu yaptığının etik olduğunu düşünüyorsan iade et ama bir hak söz konusu senin ürünü iade etmendeki amaç ile ürünün kendinden olan defosu birbirini tutmuyor sen şuan kırdım iade edeyim bariye getiriyorsun en başta zaten paşalar gibi kullanmışsın kırılınca mı iade etmek aklına geldi dediğim gibi vicdanın rahat edecekse iadeye yolla ama etik bir davranış olduğunu düşünmüyorum

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Görkem
Yeni stok gelmeden alamayacaklarını söylediler o süre zarfında kullanmaya devam ettim son olay benim hatam olabilir ama hanginiz zaten defolu gelen ürünü iade etmezdiniz böyle bir şey yaşansa veya yaşanmasa
peki sana bir şey soracam
yeni stok gelmeden alamam dediler dedikten sonra
arkadaşlar başıma böyle bir şey geldi ne yapmam gerek diye post açtınız mı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,214
Üyeler
166,899