Neler Yeni

Amazon.de teslim süreleri hakkında bilgisi olanlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
Merhabalar, 19 Mart Cumartesi günü Amazon.de üzerinden Asus Dual ekran kartı sipariş ettim. Ödemem gerçekleştirildi kartımdan çekildi. Kargoda bir 11 euroluk birde 25 euroluk kargo seçenekleri vardı ve ilkini seçtim. Amazon standart yanlış hatırlamıyorsam. Ürünlerin teslim süresi ile ilgili internette çok bilgiye rastlayamadım. 19 Mart'ta satın aldığım bir ürün nasıl 8 Nisan'da gelebilir? Çinden takipsiz kargo ile satın alsam bundan hızlı gelmez mi? Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde 8 nisanda geleceğini söylüyor. Daha önce sipariş veren arkadaşlar var mı kargo ekranlarını ekran görüntüsü paylaşabilir mi? Bu kargo bu kadar uzun sürüyor mu? Freelancer çalışıyorum para kazanmam lazım çocuklarıma bakmak için. Eğer gerçekten 8 Nisan'da teslim olacaksa bir daha asla Amazon kullanmayacağım. Aliexpressten daha kötü olamaz.

Ekler

• C59182FF-CEE7-413B-86A9-88BE88B29D82.png
    C59182FF-CEE7-413B-86A9-88BE88B29D82.png
    344.7 KB · Hit: 76
  • 270449B6-A334-4A61-8694-E348A19904CB.png
    270449B6-A334-4A61-8694-E348A19904CB.png
    352 KB · Hit: 66
En İyi Cevap
3
Hocam 8 nisan en geç tarih %80 daha hızlı gelicektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Hesef Hocam ben de öyle düşünüyorum, daha önce DHL ile Amazon Germany üzerinden gelen kargom Adana'ya 3 günde ulaştı. Fakat internette APG kargonun bütün dünyayı dolaştığını gördüm. Umarım yanılırım.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
2.PNG
3.PNG

Benim kart 10 günde geldi.

Ebukhz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ebubekir Kaya
Kanka bazen amazon tr dışı satıcılar satışı açıyor fakat satan adamda stok olmuyor. Satıcı önce kendine sonrada sana yolluyor. Amazon jp den çok alışveriş yaptım fiyat uygun diye kendime arkadaşlarıma kartlar aldım kendiminki 4 günde arkadaşımın ki 2 haftada geldi. Satıcının elinde olma durumu ve ilgilenip kargolama süreci tr de bulunan gümrük memurları ve burdaki dağıtıcıların eline bakıyorsun 😄 tamamen şansına kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim allah razı olsun sağol, paket KREFELD bölgesinden ayrıldıktan 3 gün sonra elinde olmuş. Senin izmir benim Adana, hadi 1 gün fazla sürsün bu cumartesi gelse çok iyi olur. Gümrük için bir form vesaire istendi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka bazen amazon tr dışı satıcılar satışı açıyor fakat satan adamda stok olmuyor. Satıcı önce kendine sonrada sana yolluyor. Amazon jp den çok alışveriş yaptım fiyat uygun diye kendime arkadaşlarıma kartlar aldım kendiminki 4 günde arkadaşımın ki 2 haftada geldi. Satıcının elinde olma durumu ve ilgilenip kargolama süreci tr de bulunan gümrük memurları ve burdaki dağıtıcıların eline bakıyorsun 😄 tamamen şansına kalmış
Hocam satıcı Amazon de'nin kendisi ona dikkat ederek aldım. Umarım bu cumartesiye yetişir.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Kardeşim allah razı olsun sağol, paket KREFELD bölgesinden ayrıldıktan 3 gün sonra elinde olmuş. Senin izmir benim Adana, hadi 1 gün fazla sürsün bu cumartesi gelse çok iyi olur. Gümrük için bir form vesaire istendi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam satıcı Amazon de'nin kendisi ona dikkat ederek aldım. Umarım bu cumartesiye yetişir.
Gümrük için herhangi bir şey yapmıyoruz Amazon hallediyor. Bi aksilik olmazsa cumartesiye yetişme ihtimali var

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
Merhabalar, 19 Mart Cumartesi günü Amazon.de üzerinden Asus Dual ekran kartı sipariş ettim. Ödemem gerçekleştirildi kartımdan çekildi. Kargoda bir 11 euroluk birde 25 euroluk kargo seçenekleri vardı ve ilkini seçtim. Amazon standart yanlış hatırlamıyorsam. Ürünlerin teslim süresi ile ilgili internette çok bilgiye rastlayamadım. 19 Mart'ta satın aldığım bir ürün nasıl 8 Nisan'da gelebilir? Çinden takipsiz kargo ile satın alsam bundan hızlı gelmez mi? Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde 8 nisanda geleceğini söylüyor. Daha önce sipariş veren arkadaşlar var mı kargo ekranlarını ekran görüntüsü paylaşabilir mi? Bu kargo bu kadar uzun sürüyor mu? Freelancer çalışıyorum para kazanmam lazım çocuklarıma bakmak için. Eğer gerçekten 8 Nisan'da teslim olacaksa bir daha asla Amazon kullanmayacağım. Aliexpressten daha kötü olamaz.
Kanka benim 19. Günde elindeydi moralini bozmak gibi olmasında

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
Kanka benim 19. Günde elindeydi moralini bozmak gibi olmasında
Dostum senin için sıkıntı olmayacaksa sen de emir arkadaşımız gibi kargo ekran görüntüsünü paylaşabilir misin rica etsem?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,989
Üyeler
164,938
Son üye
Blacksford
Top Bottom