Mükemmel hocam en iyi durumdaydiDurumu ne olarak almıştınız alırken ne yazıyordu?
Mükemmel hocam en iyi durumdaydiDurumu ne olarak almıştınız alırken ne yazıyordu?
Bende kablosuz aldım Her pedin bir tarafında 2 şer delik var zaten bendede var öyleArkadaşlar kablolu cloud 3 almıştım geldi ama küçük yırtıklar var kulaklık pedinin içinde bu şekilde. Normal mi ? Diğer pedin içinde de var 4 er tane her birinde
Görüntü çamur gibi olur diyorlar 27 inç 1080 p içinAOC Gaming 27G2ZNE-27 inç Full HD Monitör, 240 Hz
5.091,24 TL
AOC Gaming 27G2ZNE-27 inç Full HD Monitör, 240 Hz, 0,5 ms MPRT, Adaptive Sync (1920x1080, HDMI 1.4, DisplayPort 1.2) Siyah/Kırmızı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AOC Gaming 27G2ZNE-27 inç Full HD Monitör, 240 Hz, 0,5 ms MPRT, Adaptive Sync (1920x1080, HDMI 1.4, DisplayPort 1.2) Siyah/Kırmızı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
olur.Görüntü çamur gibi olur diyorlar 27 inç 1080 p için
Görüntü çamur gibi olur diyorlar 27 inç 1080 p için
Şuan Ana monitör olarak kullanıyorum rahatsız etmiyor abartılacak kadar bir durum yok.olur.
Hangi mouse hocamMouse almıştım kutusu yeni gibiydi içeriği eksiksizdi ama bozuk çıktı şansıma. Yani yeni gibi diye gönderiyorlar ama kontrol bile etmemişler.
Bende aynı şekilde hiç sorun yaşamıyorum.Şuan Ana monitör olarak kullanıyorum rahatsız etmiyor abartılacak kadar bir durum yok.
yırtık değil o ahahahahaha normali öyleArkadaşlar kablolu cloud 3 almıştım geldi ama küçük yırtıklar var kulaklık pedinin içinde bu şekilde. Normal mi ? Diğer pedin içinde de var 4 er tane her birinde
Ne bileyim hocam şu anki kulaklığımda yok çünkü yırtık sandımyırtık değil o ahahahahaha