canlı desteğe yazarak en doğru bilgiye ulaşabilirsin550 TL hediye kartı bakiyem var. Bu bakiyeyi tek seferde tek alışverişte mi harcamak zorundayım? Yoksa mesela 150 TL, 300 TL, 100 TL olarak parça parça alabiliyor muyum?
Canlı destek linki nerede, bulamadım da?canlı desteğe yazarak en doğru bilgiye ulaşabilirsin
Hocam kesin emin misin sonra çöp olmasın kalan miktar.Parça parça kullanabilirsin.
100 liralık alışveriş yaparsan 450 TL bakiyen kalır.
Parça parça harcayabiliyorsun yani şöyle ki 200 tl lik bir ürün alsan sadece hediye bakiyenle ödeyebilirsin yada kartından ödeyebilirsin. Bakiyenin üstünde bir harcama yaparsan ödrme ekranında tüm bakiye seçili olur kayıtlı kartından kalan miktar tahsil edilir550 TL hediye kartı bakiyem var. Bu bakiyeyi tek seferde tek alışverişte mi harcamak zorundayım? Yoksa mesela 150 TL, 300 TL, 100 TL olarak parça parça alabiliyor muyum?
Daha önce hediye kartı kullandığım için biliyorum. 50 TL hediye gelmişti. 42 TL sini kullanmıştım. 8 TL'si kalan bakiye kaldı. 8 TL'yi de sonradan kullandım.Hocam kesin emin misin sonra çöp olmasın kalan miktar.![]()