komutanl0gar
80+
Size de hayırlı olsun hocam, ondan da aldım, o daha f/p ürüne benziyor.Hayırlı olsun hocam. Ben de corsair h100x aldım 660 a.
Size de hayırlı olsun hocam, ondan da aldım, o daha f/p ürüne benziyor.Hayırlı olsun hocam. Ben de corsair h100x aldım 660 a.
Evet fiyat oldukca iyiydi. T6 ultradan gecicem sıvı sogutmaya. Umarim sıcaklık farki olurSize de hayırlı olsun hocam, ondan da aldım, o daha f/p ürüne benziyor.
Termal macun çıkmıyor içinden, değil mi?Evet fiyat oldukca iyiydi. T6 ultradan gecicem sıvı sogutmaya. Umarim sıcaklık farki olur
Ayri olarak çıkmıyor sanırım. Ama islemciye temas eden bloğa sürülmüş olarak geliyor youtubeda gördüğüm kadariylaTermal macun çıkmıyor içinden, değil mi?
Alınır mı ryzen 5 3600 içinKimse bir şey paylaşmıyor beyler çok güzel buyrun
Alıntıyı görüntüleCorsair Hydro H100X 240mm Sıvı Soğutucu CW-9060040-WW : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Corsair Hydro H100X 240mm Sıvı Soğutucu CW-9060040-WW : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu ara sanki bütün şirketler bir yavaşa çalışıyor. Yoğunluktan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.Aldığım ürünler genel olarak geç kargolanıyor.
Pazar günü 3 parça Amazon satıcılı ürün aldım, sadece 1 tanesi kargolandı.
İşin kötüsü evde değilim, cuma günü eve döncem. Şu anda kargolasalar sıkıntısız ulaşacak kargom ama kargolanmıyor. Ekstra 6 parça daha ürün aldım üstelik.
Evet fiyat oldukca iyiydi. T6 ultradan gecicem sıvı sogutmaya. Umarim sıcaklık farki olur
Hocam benim soğutucu su an dağıtımda. Aldığım günün ertesi günü kargoya verildiHocam sizin sıvı soğutmayı yolladılar mı? Benim birçok ürün geldi yada yolda ama ilk aldığım ürün sıvı soğutma olmasına rağmen hala kargoya teslim edilmedi, sıkıntı çıkarmazlar umarım.
Kargolarda evet yavaşlık var arkadaşlar ama normaldir, bu hafta içinde geldiği sürece anlayış göstermek gerekir.
Benim cuma günü prime teslimatla satın aldığım ürün yarın teslim edilecek gözüküyor.Aldığım ürünler genel olarak geç kargolanıyor.
Pazar günü 3 parça Amazon satıcılı ürün aldım, sadece 1 tanesi kargolandı.
İşin kötüsü evde değilim, cuma günü eve döncem. Şu anda kargolasalar sıkıntısız ulaşacak kargom ama kargolanmıyor. Ekstra 6 parça daha ürün aldım üstelik.