Neler Yeni

amazon japonyadan alışveriş cidden bu kadar ucuz mu?

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz

bu ürünleri almayı düşünüyorum türk lirasına çevirince 7.5 gibi bir fiyat geliyor cidden böyle mi bu fiyat düşünmeden alacağım çünkü türkiye de çok pahalıya satılıyor bunlar 3.5k gördüm

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2

bu ürünleri almayı düşünüyorum türk lirasına çevirince 7.5 gibi bir fiyat geliyor cidden böyle mi bu fiyat düşünmeden alacağım çünkü türkiye de çok pahalıya satılıyor bunlar 3.5k gördüm
O ikinci link figür sadece değil mi?

VitoScaletta

80+ Gold
AFSDKMDFSAMŞKFDMSAKŞFDSLMAKLFDMKSAŞLMKFDSAMŞKLFDSAŞMLKDFSAMKŞMGDSKAMGŞEAŞMFEASMLŞKFSELMKFSLDMKSLŞSDŞFDSŞAFDİFÖAWŞÖEÖFESAÖLFESALÖMFEİSAMFLESAMŞFESAMKŞFEMSŞAMŞFESAMİŞLFESAMLFESAMİLŞFEASİMLŞFAESİMLŞFİEMAMLŞFESMLŞFESAMLİŞFESMASDLFKMDŞWE

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
AFSDKMDFSAMŞKFDMSAKŞFDSLMAKLFDMKSAŞLMKFDSAMŞKLFDSAŞMLKDFSAMKŞMGDSKAMGŞEAŞMFEASMLŞKFSELMKFSLDMKSLŞSDŞFDSŞAFDİFÖAWŞÖEÖFESAÖLFESALÖMFEİSAMFLESAMŞFESAMKŞFEMSŞAMŞFESAMİŞLFESAMLFESAMİLŞFEASİMLŞFAESİMLŞFİEMAMLŞFESMLŞFESAMLİŞFESMASDLFKMDŞWE
Yapmaaa yanarızz

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Senin kur çevirisinde sorun var galiba :D
Google'a kaç yen ise (Örneğin 2,577) yazıp yanına to TRY yazarsan fiyatları öğrenirsin :)
Buna ek olarak satıcının Amazon olmadığını hesaba katman lazım, yani yüksek ihtimalle senden ödeme kısmında vergi alınmayacak. Ürün ülkeye geldiği zaman fahiş bir vergi ile karşı karşıya kalacaksın.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
1618959397420.png

bu şimdi 1,13 kuruş olmuyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

lan git dışarı çık bu kadar a sosyallik fazla bak sen kafayı bozmuşsun beyinsiz anime kızlarını gerçek sanan p3dofili japonlara dönmüşsün
ne diyosun olm deli misin? fazla sosyal biriyim zaten anime kızı seviyoruz diye ne hallere soktu bizi

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Senin kur çevirisinde sorun var galiba :D
Google'a kaç yen ise (Örneğin 2,577) yazıp yanına to TRY yazarsan fiyatları öğrenirsin :)
Buna ek olarak satıcının Amazon olmadığını hesaba katman lazım, yani yüksek ihtimalle senden ödeme kısmında vergi alınmayacak. Ürün ülkeye geldiği zaman fahiş bir vergi ile karşı karşıya kalacaksın.
kaç tl yazınca 14,xxx olarak to tl yazınca 14.xxx olarak algılıyormuş benlik bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bunları nerden ucuza bulabilirim fikri olan var mı ?

Top Bottom