Neler Yeni

🔥İndirim Prime Day Manga listem🔥🔥

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Akın Serhan Toğrul
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mesut ilteke
Prime Day indirimlerinin Kitap faslında ilk indirim listesine tavsiye ettiğim mangalar ile başlıyorum :D:peepo2:

Önemli Not : Link cümbüşü yaşanmaması adına ciltleri rastgele seçtim alacağınız serinin ciltlerini tek tek aratarak alın lütfen:kizginpeepo:

Death Note Serisinde Güzel indirimlere ek 4 al 2 öde kampanyası bulunmakta🔥
Full Metal Alchemist serisinde güzel indirimlere ek 4 al 2 öde kampanyası bulunmakta , biraz uzun bir seridir cüzdanınızı zorlar ona göre🔥
En sevdiğim serilerden biri olan One Punch Man de indirimlere ek 4 al 2 öde kampanyası bulunmakta🔥
Filmi olan orta halli bir seridir , 2 ciltten oluşmakta hiç bekleme at koleksiyona geç🔥
Sandman yazarından tek ciltlik hikaye🔥
Ningyo ve Jizo 2 ciltlik bir seri , kitaplığımda var ama henüz okumadım 4 al 3 öde kampanyası bulunmakta🔥
Kaiju No 8 de çok güzel şekildir fakat uzun bir seri olduğu için toplamaya çekindim , bu fiyata başka bir yerde yok 4 al 2 öde mevcut🔥
Humanitas tek ciltlik bir seri yeni başlayanlar için öneririm içerisinde farklı hikayeler var , kitaplığımda bulunmakta 4 al 3 de mevcut kampanyadan yararlanmak için sepete atılabilir🔥
Death Note okuyanlar veya izleyenler için tek ciltlik kısa hikayeler , ana hikaye ile bağlantısı yoktur🔥
Fantezi isteyenler Brutal e bakabilir kaç ciltlik bir seri bilmiyorum ama çok uzun olmaması lazım🔥
Biraz da Gerekli Şeylerden öneri yapalım , Chainsaw Man baya popüler olmuş bir seri bende biriktiriyorum fantezi arayanlar bakabilir , kapakları aile içi gerginlik çıkarabilir ona göre:kekw:
İthaki den Marry Grave önerebilirim 5 ciltlik çerezlik seri çizimleri on numara 20 liraya aldığımı hatırlıyorum ama piyasa malum:uzgunpeepo:
Drifters önerebilirim ilginç ve güzel bir denemedir🔥
Karbon dönemindeki devasa yaratıkların 21. yüzyıl dünyasında yaşadığını düşünün , Cagaster hikayesi güzel fakat kapak baskısı hatalı bir seridir , yine de kampanya ile değerlendirilebilir bir seri🔥
İlk izlediğim Anime nin mangasıdır kendisi :D 2 Ciltten oluşuyor şefin tavsiyesi🔥
Berserk ülkemizde yasaklanmış bir seri sonradan tekrar basılmaya başlandı , kampanyası yok ama ilgilenen baksın yeri ayrıdır 🔥
İngilizce arayanlar için Demon Slayer İngilizce Kutulu set 4141 TL , Türkçe baskısı var daha 11 ciltte falan sanırım Türkçede.
Biraz da Junji İto dan seçme korku hikayeleri vereyim 🔥
Önerlilerin için teşşekür ederim hocam ama ciltli versiyonları yok mu acaba

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Ahmet
Anlamadım 4 al 2 ödeden manga ekliyorum lakin fiyat düşmüyor ödeme ekranında farklı mangalarıda denedim olmadı ödeme ekranına gidince kitliyor :/

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,507
İsim
Mehmet Aslan
Anlamadım 4 al 2 ödeden manga ekliyorum lakin fiyat düşmüyor ödeme ekranında farklı mangalarıda denedim olmadı ödeme ekranına gidince kitliyor :/
ürün sayfasından kampanyayı kullanan tıklamamış olabilirsin ,veya kampanya dışında olan bir ürünü sepete eklemiş olabilirsin.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Ahmet
ürün sayfasından kampanyayı kullanan tıklamamış olabilirsin ,veya kampanya dışında olan bir ürünü sepete eklemiş olabilirsin.
Dediğiniz gibi kampanyayı uygulaya basmamıştım otomatik sepette uyguluyor sandım, şimdi oldu teşekkürler paylaşım için ekledim.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
All you need is kill gibi birkaç ciltlik tavsiyeniz var mı kesinlikle okumalısın dediğiniz? Death note gibi serilere başlasam yarıda kalır o yüzden kısa daha iyi olur.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,507
İsim
Mehmet Aslan
All you need is kill gibi birkaç ciltlik tavsiyeniz var mı kesinlikle okumalısın dediğiniz? Death note gibi serilere başlasam yarıda kalır o yüzden kısa daha iyi olur.
Hocam All you need is kill tarzında önerebileceğim Kayıp Kıta dan Renksiz var 8 cilt olması lazım daha hepsi Türkçeye basılmadı , Türkiye de basılmış kısa manga serileri çok az bu sebeple aynı türden hikaye bulmak oldukça zor oluyor.

Aynı Konuda olmayıp ama kısa olduğu için önerebileceğim seriler bunlar 👇

Mutlaka oku dediklerim:
  • Renksiz
  • Kyoto nun Arka Yüzü (tek cilt)
  • Junji İto dan İnsanlığımı Yitirirken ve Gyo (ikisi de kalın tek cilt)
  • Humanitas (tek cilt)
  • Ev Erkeğinin Yolu (Çok kısa değil ama çok sevdiğim bir seri olduğu için öneriyorum)
  • Yıldız Bekçisi Köpek (tek cilt)
  • Marry Grave (5 cilt hepsi basılmadı)
  • Old Boy (Kalın 4 cilt)
  • Elveda Eri (tek cilt)
  • Vitamin (tek cilt)
  • Almadıysan teşebbüs ü öneririm (tek cilt)
  • Sığınak (tek cilt)
  • Brutal (5 cilt)
  • Trace (5 cilt)
  • Dünyayı değiştir (5 cilt)

Okumasan da olur ama bir bak belki beğendiği bir şey çıkar:

• Jizo ve Ningyo (ikisi 1 er cilt)
  • Satürn Evleri (7 cilt)
  • Nijigahara Holograf (tek cilt)
  • Kelimeler Bahçesi (tek cilt)
  • Babam Bir VTuber (3 cilt)
  • Heroines Game (3 cilt)

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam All you need is kill tarzında önerebileceğim Kayıp Kıta dan Renksiz var 8 cilt olması lazım daha hepsi Türkçeye basılmadı , Türkiye de basılmış kısa manga serileri çok az bu sebeple aynı türden hikaye bulmak oldukça zor oluyor.

Mutlaka oku dediklerim:
  • Renksiz
  • Humanitas (tek cilt)
  • Ev Erkeğinin Yolu (Çok kısa değil ama çok sevdiğim bir seri olduğu için öneriyorum)
  • Old Boy (Kalın 4 cilt)
  • Elveda Eri (tek cilt)
  • Vitamin (tek cilt)
  • Sığınak (tek cilt)
  • Brutal (5 cilt)
  • Trace (5 cilt)

• Satürn Evleri (7 cilt)
  • Heroines Game (3 cilt)
Teşekkürler hocam, sizi bu konuda biraz hayatsız gördüm koleksiyonun fotoğrafı falan var mı merak ettim :D

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Eray Fındık

Mutlaka oku dediklerim:
  • Renksiz
  • Humanitas (tek cilt)
  • Old Boy (Kalın 4 cilt)
  • Elveda Eri (tek cilt)
  • Vitamin (tek cilt)
  • Sığınak (tek cilt)
  • Brutal (5 cilt)
  • Trace (5 cilt)

• Satürn Evleri (7 cilt)
  • Heroines Game (3 cilt)
Hocam polisiye,gizem, fantastik türlerde seri veya tek roman önerilerini 4 gözle bekliyorum

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,507
İsim
Mehmet Aslan
Teşekkürler hocam, sizi bu konuda biraz hayatsız gördüm koleksiyonun fotoğrafı falan var mı merak ettim :D
çok büyük değil hocam ya 104 parça , önersem de ülkenin ekonomik durumu belli alasım gelmiyor maalesef , elimde olan serileri bile devam ettirmiyorum fiyatlar ateş pahası tanesine 90 lira vermeye elim gitmiyor :D Alttaki ve üstteki serilerin yeni ciltlerini almaya kalksam 2 raf daha fullenir :kekw: 1 yıldır aktif toplamıyorum ama piyasayı takip ediyorum :D Toplarsam Swamp Things i falan toplarım herhalde.

1721204162232.jpeg

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

lmAx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Anıl Arıözsoy
Prime Day indirimlerinin Kitap faslında ilk indirim listesine tavsiye ettiğim mangalar ile başlıyorum :D:peepo2:

Önemli Not : Link cümbüşü yaşanmaması adına ciltleri rastgele seçtim alacağınız serinin ciltlerini tek tek aratarak alın lütfen:kizginpeepo:

Death Note Serisinde Güzel indirimlere ek 4 al 2 öde kampanyası bulunmakta🔥
Full Metal Alchemist serisinde güzel indirimlere ek 4 al 2 öde kampanyası bulunmakta , biraz uzun bir seridir cüzdanınızı zorlar ona göre🔥
En sevdiğim serilerden biri olan One Punch Man de indirimlere ek 4 al 2 öde kampanyası bulunmakta🔥
Filmi olan orta halli bir seridir , 2 ciltten oluşmakta hiç bekleme at koleksiyona geç🔥
Sandman yazarından tek ciltlik hikaye🔥
Ningyo ve Jizo 2 ciltlik bir seri , kitaplığımda var ama henüz okumadım 4 al 3 öde kampanyası bulunmakta🔥
Kaiju No 8 de çok güzel şekildir fakat uzun bir seri olduğu için toplamaya çekindim , bu fiyata başka bir yerde yok 4 al 2 öde mevcut🔥
Humanitas tek ciltlik bir seri yeni başlayanlar için öneririm içerisinde farklı hikayeler var , kitaplığımda bulunmakta 4 al 3 de mevcut kampanyadan yararlanmak için sepete atılabilir🔥
Death Note okuyanlar veya izleyenler için tek ciltlik kısa hikayeler , ana hikaye ile bağlantısı yoktur🔥
Fantezi isteyenler Brutal e bakabilir kaç ciltlik bir seri bilmiyorum ama çok uzun olmaması lazım🔥
Biraz da Gerekli Şeylerden öneri yapalım , Chainsaw Man baya popüler olmuş bir seri bende biriktiriyorum fantezi arayanlar bakabilir , kapakları aile içi gerginlik çıkarabilir ona göre:kekw:
İthaki den Marry Grave önerebilirim 5 ciltlik çerezlik seri çizimleri on numara 20 liraya aldığımı hatırlıyorum ama piyasa malum:uzgunpeepo:
Drifters önerebilirim ilginç ve güzel bir denemedir🔥
Karbon dönemindeki devasa yaratıkların 21. yüzyıl dünyasında yaşadığını düşünün , Cagaster hikayesi güzel fakat kapak baskısı hatalı bir seridir , yine de kampanya ile değerlendirilebilir bir seri🔥
İlk izlediğim Anime nin mangasıdır kendisi :D 2 Ciltten oluşuyor şefin tavsiyesi🔥
Berserk ülkemizde yasaklanmış bir seri sonradan tekrar basılmaya başlandı , kampanyası yok ama ilgilenen baksın yeri ayrıdır 🔥
İngilizce arayanlar için Demon Slayer İngilizce Kutulu set 4141 TL , Türkçe baskısı var daha 11 ciltte falan sanırım Türkçede.
Biraz da Junji İto dan seçme korku hikayeleri vereyim 🔥
ben de hepsinde 4 al 3 öde yazıyor bende mi bir sıkıntı var acaba

Top Bottom