KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8,751
- İsim
- Kerem ORUÇ
- İlgilendiği Kategoriler
- Yurtdışı Alışverişi
- oruckereem
- Steam
- Kerem1963
- Discord
- Kerem1963 #8121
Konuyu yeni görüyorum da tövbe estağfurullah 1903 nedir hocam 1963 o@kerem1903 diye biri vardı hem 3060 hemde 6700 xt almıştı ama nickini hatırlamıyorum
Elhamdülillah Bursaspor'luyum

Mesaj otomatik birleştirildi:
Öncelikle gümrükte falan takılma olmuyor 4 tane kart aldım 0 sıkıntı.amazon jp rtx2060 veya uyguna bulabilirsem rtx3060 alıcam kendi kartımı sattıktan sonra şu sorularım var
18 yaşından küçüğüm gümrükten telefona bir takım doğrulama mesajları geliyormuş işte tc kimliğini felan soruyorlarmış sıkıntı olurmu
gümrükte takılma olurmu yada ayri bir gümrük psrası teslim alırken verme durumu olurmu alırken kart haricinde fazladan para alıyor amazon jp de biraktim vidoda ayrı para alma durumu oluyormuş amazonun kendisinden almazsak
aldım karta allah korusun sorun çıktı iade nasıl olucak amazon jp ye nasıl anlatıcam derdimi bozuk diye felan site dili ingilizce yada japonca amazon tr ile bağlantılı değilmişler
şu vido ne kadar doğru adam amzon kendisi dışında satıcıdan almayın diyor 2:30
Amazon dışındaki satıcılardan da aldım hiçbir sorun çıkmadı ama siz gene de alırken satıcının puanına bakın.
16 yaşına bile daha girmedim ama gümrükte falan 0 sıkıntıyla geçti
İlk 1 ay koşulsuz şartsız iade hakkın var sonra kart üreticine bağlı olarak 2 veya 3 yıl garantili.