Yardım Amazon Jp Ürün Aldığımda Hesabım Askıya Alınıyor Acil Yardım

cskacs

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar merhaba 3 hesap oldu ekran kartı sipariş verdim 3tanr fisatida kaçırdım maalesef her verdiğim siparişte sipariş onaylandi diyor ardindan mail geliyor hesabim askiya alinmiş benden fatura dokumani gibi belge falan istiyor bu neden boyle çok acil yardima ihtiyacim var tesekkurler herkese.

Boşuna uğraşma

Boşuna uğraşma
az sus artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba 3 hesap oldu ekran kartı sipariş verdim 3tanr fisatida kaçırdım maalesef her verdiğim siparişte sipariş onaylandi diyor ardindan mail geliyor hesabim askiya alinmiş benden fatura dokumani gibi belge falan istiyor bu neden boyle çok acil yardima ihtiyacim var tesekkurler herkese.
@KeReM 1963 almıştı o bilir bence

Vazgeç .

Kerem şanslı insanlardan biri dostum
20 defa hesap açmışımdır 6000TL'ye 3070 aldım kaç defa iptal edildi
Olmuyorsa uğraşma kapansa bile bilgileri gönderdiğin zaman kapatılıyor
Keremin hesabı kapatıldı geri açtılar şansına
Benim 20 hesabıda tamamen kapatıp hiç açmadılar yapacak bir şey yok.

dün bi tane daha kart aldım , bu sefer kalıcı olarak kapatıldı :(

dün bi tane daha kart aldım , bu sefer kalıcı olarak kapatıldı :(
Yani bu saçmalığın bir sebebi varmı alt tarafı 1660s alacağım ya Almanyadan baktım inanılmaz pahalı ispanyada hesabımıza para yolla diyen dolandırıcılar var tek çare jp yani

Yani bu saçmalığın bir sebebi varmı alt tarafı 1660s alacağım ya Almanyadan baktım inanılmaz pahalı ispanyada hesabımıza para yolla diyen dolandırıcılar var tek çare jp yani
Maalesef böyle , bende ilk 3 siparişte sıkıntı yaşamadım ama en son sipariş verdikten sonra ban yedim 🥺

Yapacak bir şey yok kimisi şanslı kimisi değil başka yerlerden kart arayın amazon.co.jp dışından

Geri