Neler Yeni

Amazon Kitaplarda ve Çizgiromanlarda 5 al 4 öde [Prime Özel]

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,041
İsim
Mehmet Aslan
Hocam şimdi bakma fırsatım oldu, şunları ekledim sepete
Alıntıyı görüntüle

bir de iki ciltlik attığınız jizo ve ningyoyu ekledim. Marry grave'e tavsiye ederim demişsiniz ama bilemedim 5lik uzun kaçar mı, sıkar mı emin olamadım. Bu haliyle sepet nasıl, şunu çıkar bunu ekle diyebileceğiniz bir şey var mı? Şu an 500 lirayı da geçti kampanya da kullanılabiliyor.
Sepet olmuş hocam alabilirsiniz , marry grave elimde var fakat okuma fırsatım olmadı ama çizimleri ve baskı kalitesi fiyatına göre iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,041
İsim
Mehmet Aslan
Hocam şimdi bakma fırsatım oldu, şunları ekledim sepete
Alıntıyı görüntüle

bir de iki ciltlik attığınız jizo ve ningyoyu ekledim. Marry grave'e tavsiye ederim demişsiniz ama bilemedim 5lik uzun kaçar mı, sıkar mı emin olamadım. Bu haliyle sepet nasıl, şunu çıkar bunu ekle diyebileceğiniz bir şey var mı? Şu an 500 lirayı da geçti kampanya da kullanılabiliyor.
Hocam ürünler gelince yorumlarını bekliyorum , bakalım beğenecek misin. Merak sararsan bir tane de sağlam marvel koleksiyonu hazırlarız sana :D

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,902
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam ürünler gelince yorumlarını bekliyorum , bakalım beğenecek misin. Merak sararsan bir tane de sağlam marvel koleksiyonu hazırlarız sana :D
Kargoya verildi bakalım yarın gelir. Çok yoğunum bu aralar ama teklilerden bir tane okurum belki.

Top Bottom