Neler Yeni

Amazon monitor siparisi ne zaman kargoya verilir?

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Berkay Kahraman
Amazonun kendi sattigi bir monitoru satin aldim cuma gunu. Bugun oldu hala kargoya verilmedi. Monitoru aldigim gun ayni zamanda bluetooth adaptoru de satin almistim. Onu hemen kargoya verdiler bugun elime ulasti fakat monitor hale siparis alindi kisminda. Beklemeye devam mi etmeliyim yoksa destege vesaire yazmali miyim? Aldigim monitorun stoku da bitmis gozukuyor bu yuzden magdur olmak istemiyorum,

Halit_03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Halit Çapraz
eğer sipariş verirken stoktaysa bir sıkıntı olmaz bende ordan aynı anda telefon ve laptop satın almıştım 50k civarıydı yaklaşık 3 4 gün içinde elimde oldu, ama sen siparişi cuma verdiysen salı yada çarşambaya sarkması normal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazonun kendi sattigi bir monitoru satin aldim cuma gunu. Bugun oldu hala kargoya verilmedi. Monitoru aldigim gun ayni zamanda bluetooth adaptoru de satin almistim. Onu hemen kargoya verdiler bugun elime ulasti fakat monitor hale siparis alindi kisminda. Beklemeye devam mi etmeliyim yoksa destege vesaire yazmali miyim? Aldigim monitorun stoku da bitmis gozukuyor bu yuzden magdur olmak istemiyorum,
bide amazon kendi sattığı üründe sıkıntı çıkarmaz bende mümkün mertebe amazonun kendi sattığı ürünleri alıyorum

Son düzenleme:

CharlesPolat

80+ Bronze
Tahmini teslim ne yazıyordu ki hocam bende monitör alırken birini diğer gün getirirken diğerini 2 gün sonra getirnişti normal yani sizin de en geç çarşamba günü gelmiş olur

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Berkay Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tahmini teslim ne yazıyordu ki hocam bende monitör alırken birini diğer gün getirirken diğerini 2 gün sonra getirnişti normal yani sizin de en geç çarşamba günü gelmiş olur
Tahmini teslimatı Çarşamba yazıyor hocam ama diğer üründe de aynısı yazıyordu. Biri geldi diğeri hala yola çıkmadı ya o enteresan geldi.

Top Bottom