Neler Yeni

amazon prime 116 liralık kesinti

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Başar
bu gün saat 18de papara kartımdan isteğim olmadan 116,28₺ kesildi ve hiçbir bilgim yok. Daha önce amazon prime üyeliği satın aldım ama türkiyeden ve 8₺ olan fiyatla. Müşteri temsilcisine zar zor ulaşıp bilgi aldım sayılır ama o da yardımcı olmadı ve amerikadan kesinti yapılmış olabileceğini ve orayla görüşmemi söyledi. Şuanda elimden hiç bir şey gelmiyor ödemem için atmıştım hesabıma şuan yapamıyorum ve amazon uygulamasından da hiç bir şekilde bu kesintiye dair bilgi alamadım. Yaşayan bilen birisi lütfen yardımcı olsun.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
buradan sana yardımcı olabilecek kimseyi bulamazsın. müşteri hizmetlerini tekrar arayın ve bilgi almaya çalışın. şu an için yapacak başka bir şey yok.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Bende ininal kartımla sanırım amazon prime almışım ama haberim yok.Sürekli mesaj geliyor yeterli bakiye bulunmadığı için amazon prime ücreti ödenmedi diye hangi hesabımdan alınmış bilmiyorum.İninal uygulamasından aboneliklerimi de göremiyorum iptal edebiliceğim bir yer yok.

Ekran kartı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ekrem taha polat
bu gün saat 18de papara kartımdan isteğim olmadan 116,28₺ kesildi ve hiçbir bilgim yok. Daha önce amazon prime üyeliği satın aldım ama türkiyeden ve 8₺ olan fiyatla. Müşteri temsilcisine zar zor ulaşıp bilgi aldım sayılır ama o da yardımcı olmadı ve amerikadan kesinti yapılmış olabileceğini ve orayla görüşmemi söyledi. Şuanda elimden hiç bir şey gelmiyor ödemem için atmıştım hesabıma şuan yapamıyorum ve amazon uygulamasından da hiç bir şekilde bu kesintiye dair bilgi alamadım. Yaşayan bilen birisi lütfen yardımcı olsun.
Amazon global sitesinden hesabınızı oturum açın primedan mevcut aboneliğinizin olup olmadığına bakın varsa iptal edin para gelir 1 hafta içinde

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Başar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazon global sitesinden hesabınızı oturum açın primedan mevcut aboneliğinizin olup olmadığına bakın varsa iptal edin para gelir 1 hafta içinde
kankam dediğin şeyi yaptım ve tr menüsünde gözükmeyen üyeliğim gözüktü haklıymışsın. Ne kadar teşekkür etsem az. Nerede yaşadığını söylersen bişeyler ısmarlamak isterim. insta: basargocer dm atarsın. Sağol yeniden

Ekran kartı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ekrem taha polat
kankam dediğin şeyi yaptım ve tr menüsünde gözükmeyen üyeliğim gözüktü haklıymışsın. Ne kadar teşekkür etsem az. Nerede yaşadığını söylersen bişeyler ısmarlamak isterim. insta: basargocer dm atarsın. Sağol yeniden
gerek yok hocam düşünmeniz yeter bana da olmuştu bir kere ordan biliyorum

Ekran kartı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ekrem taha polat
@Ekran kartı
En başta prime üyeliğini TR de açmanıza rağmen neden euro bazında çeksin ki?
Türkiyedeki prime videoda bazı içerikler olmadığı için geneldekini deneyeyim demiştim 1 aylık bedavadan yararlanmıştım ama unutmuşum çekmiş parayı sonra iptal ettim geri yatırdılar arkadaşın ki nasıl oldu bilmiyorum

Top Bottom