Neler Yeni

Öneri amazon prime günleri neden bu kadar kötüydü

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
amazon prime indirimleri sadece banamı kötü geldi adam gibi pc bileşeni yoktu indirimde, yoksa bizmi beklentiyi çok yükselttik, en azından bi 360mm sıvı soğutma yada ram bekliyordum.
sizin düşünceleriniz nedir

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
buradaki insanlar abarttı. yoksa her zaman böyle zaten. ayrıca elektronik de çok fazla indirim olmuyor. gıda temizlik vs. gibi ihtiyaçlar için güzel indirim oluyor. onlarda hızlı tükeniyor.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Sadettin Y
amazon prime indirimleri sadece banamı kötü geldi adam gibi pc bileşeni yoktu indirimde, yoksa bizmi beklentiyi çok yükselttik, en azından bi 360mm sıvı soğutma yada ram bekliyordum.
sizin düşünceleriniz nedir
geçen prime dayde indirimler anlık geliyodu, paylasan arkadaslar oluyodu, bu sefwr millet niye farkli bisey bekledi anlamadim. Bekliyoruz sitenin başında

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buradaki insanlar abarttı. yoksa her zaman böyle zaten. ayrıca elektronik de çok fazla indirim olmuyor. gıda temizlik vs. gibi ihtiyaçlar için güzel indirim oluyor. onlarda hızlı tükeniyor.
daha önce prime day indirimlerine katılmamıştım burdaki insanlarda böyle indirim olacak şöyle indirim olacak deyince beklenti tavan yaptı :D

Top Bottom