Arsek
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 880
- İsim
- mehmet yahya kara
- İlgilendiği Kategoriler
- ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
- Discord
- .arsek
oyun pahali bi oyun bende ek bilmiyorum eğer hoşunuza giderse prim gamingden alırsınız oyun orgin hesabınıza ekleniyor
oyun tamamen senin oluyor ve oyun bi süre sonra prime gaminden kaldırılıcaktır sizden değil ücretsiz olarak satılmaktan kaldırlıcaktır yani bi süreliğine ücretsiz bunu epic gamesdeki bi süre ücretsiz dağıtılan gta5 gibi düşünebilirsiniz
sırasıyla
-prim gaming
- Battlefield 4 e tıklayın
-talep et deyin
-sonra bi kod vericek o kodu kopyalayın
-orgin e girin (orgin ücretsiz bir uygulamadır steam gibi)
-my game librarye tıklayın
-add a game e tıklaıyn
-ve kodunuzu girin artık Battlefield 4 sahibisiniz
resimli anlatım
oyun steamde çok pahalıymış ama şu andada steamde indrim var bence kaçırmayın oyunu
oyun hakkımda bi fikrim yok bende birazdan oynıcam belkide çöp bi oyundur ama sanmıyorum sadice size haber vermek için açtım bu konuyu
oyun tamamen senin oluyor ve oyun bi süre sonra prime gaminden kaldırılıcaktır sizden değil ücretsiz olarak satılmaktan kaldırlıcaktır yani bi süreliğine ücretsiz bunu epic gamesdeki bi süre ücretsiz dağıtılan gta5 gibi düşünebilirsiniz
sırasıyla
-prim gaming
- Battlefield 4 e tıklayın
-talep et deyin
-sonra bi kod vericek o kodu kopyalayın
-orgin e girin (orgin ücretsiz bir uygulamadır steam gibi)
-my game librarye tıklayın
-add a game e tıklaıyn
-ve kodunuzu girin artık Battlefield 4 sahibisiniz
resimli anlatım
oyun steamde çok pahalıymış ama şu andada steamde indrim var bence kaçırmayın oyunu
oyun hakkımda bi fikrim yok bende birazdan oynıcam belkide çöp bi oyundur ama sanmıyorum sadice size haber vermek için açtım bu konuyu
Son düzenleme: