Steam & Amazon Prime - Battlefield 4 Hk.

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar selam,

Amazon Prime üzerinden Battlefield 4 almıştım şu ücretsiz verildiği zamanlarda.
80. level'a kadar geldim oyunda fakat Premium olmadığı için de çoğu haritaya ve silahlara vs. erişemiyorum
Origin üzerinden de banka kartımla satın alım işlemi yapamıyorum, ben de Steam üzerinden indirime girdiğinde almayı düşünüyorum
Fakat merak ettiğim konu Steam üzerinden alırsam doğrudan steam hesabına bağlı e-posta ile mi eşleşme yapıyor?
80 level olduğum hesabın (Origin) e-postası Steam ile aynı değil. Kaldığım yerden devam edebilir miyim acaba?
Yoksa yeni bir hesap olarak mı devam ederim, bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar selam,

Amazon Prime üzerinden Battlefield 4 almıştım şu ücretsiz verildiği zamanlarda.
80. level'a kadar geldim oyunda fakat Premium olmadığı için de çoğu haritaya ve silahlara vs. erişemiyorum
Origin üzerinden de banka kartımla satın alım işlemi yapamıyorum, ben de Steam üzerinden indirime girdiğinde almayı düşünüyorum
Fakat merak ettiğim konu Steam üzerinden alırsam doğrudan steam hesabına bağlı e-posta ile mi eşleşme yapıyor?
80 level olduğum hesabın (Origin) e-postası Steam ile aynı değil. Kaldığım yerden devam edebilir miyim acaba?
Yoksa yeni bir hesap olarak mı devam ederim, bilgisi olan var mı?
Steam hesabını, BF4'lü Origin hesabın ile bağlarsan kaldığın yerden oynamaya devam edersin. E-postanın farklı olması bir şey değiştirmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,026
Üyeler
183,505
Son üye
siyahhoodie
Geri