Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Üyelerine Özel Starbucks Kahvelerde %48'e Varan İNDİRİM!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Çağdaş Alkan
İsrail ürünlerini sıfır yap. 1 ay sonra hepsinin yeri dolmazsa o zaman konuşalım. Sanki tarih boyunca onların yaptıklarını yedik… Sizi bağımlısı yapan sizsiniz.. ne tarımın ne teknolojinin ne ne sağlığın hiçbirinin faydalısını yaptıkları yok.. neyse .
Bildiğim bütün İsrail ürünlerini almıyorum, evimin de hiçbir eksiği olmuyor. Hayatı yaşamayıp ev çevirmeyi bilmeyen gençler buradan lütfen atıp tutmayın. Marketten anca çay alır mışız , yüzlerce alternatif ürünler var güzel kardeşim. Kaldı ki burada böyle bir zaman da binlerce çocuk, bebek ,kadının öldüğü , ve bunu yapan devleti destekleyen firmaları boykot edenlere mi laf söylüyorsunuz ? , Dünya ayağa kalkmış Boykot diye bizim ülkemizin insanı da boykot yapanı eleştirir onun üzerinden espri yapar.

ridvan k

80+ Bronze
Bildiğim bütün İsrail ürünlerini almıyorum, evimin de hiçbir eksiği olmuyor. Hayatı yaşamayıp ev çevirmeyi bilmeyen gençler buradan lütfen atıp tutmayın. Marketten anca çay alır mışız , yüzlerce alternatif ürünler var güzel kardeşim. Kaldı ki burada böyle bir zaman da binlerce çocuk, bebek ,kadının öldüğü , ve bunu yapan devleti destekleyen firmaları boykot edenlere mi laf söylüyorsunuz ? , Dünya ayağa kalkmış Boykot diye bizim ülkemizin insanı da boykot yapanı eleştirir onun üzerinden espri yapa
Cok saol kardesim senin gibi düşünceli insanların donanım arşivinde bulunması mutluluk verici
Donanım arşivinde nitelikli yetişkin bulmak gitgide altın bulmakla aynı şeye dönüştü

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Bildiğim bütün İsrail ürünlerini almıyorum, evimin de hiçbir eksiği olmuyor. Hayatı yaşamayıp ev çevirmeyi bilmeyen gençler buradan lütfen atıp tutmayın. Marketten anca çay alır mışız , yüzlerce alternatif ürünler var güzel kardeşim. Kaldı ki burada böyle bir zaman da binlerce çocuk, bebek ,kadının öldüğü , ve bunu yapan devleti destekleyen firmaları boykot edenlere mi laf söylüyorsunuz ? , Dünya ayağa kalkmış Boykot diye bizim ülkemizin insanı da boykot yapanı eleştirir onun üzerinden espri yapar.
Anlamayana zil zurna boş.

wosswoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Deniz
bu ürünlerde şeker var mı yoksa şekersiz mi? ürün görseli ve açıklamalarında hiç bir yerde yazmıyor bu bilgi ondan soruyorum

BGSGP

80+ Bronze
STARBUCKS İFŞA 2024 GÜNCEL
Screenshot_2024-02-07-13-03-20-976_com.google.android.youtube.jpg

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
İnsan olan herkes için bu markalar boykottur, boykot olmasını geçtim tadı da güzel değil ki. Popüler kültürün en büyük markalarından biri, kahve dünyası kahveleri çok daha lezzetli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ağzına sağlık, israilin Amerikanın vatandaşlarından, ülkesinden bu soykırıma ses çıkıyor ama bizim ülkede ses çıkaranlar linç yiyor. aYnEn kAnZi Türkün tEk dOsTU Türktür

Türk tarih boyunca nerede bir mazlum, yardıma muhtaç birini görmüşse yardım etmiş. Din, dil, ırk, mezhep ayırmamış. Ama sizin gibi popüler kültür köleleri olduğu için benliğimizi de kaybettik.

Bartuu

80+ Silver
Caffe mocha nasıl alınır mı? 4 tane alıcam 2 ay götürür herhalde

therocky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ahmet kılıç
Uygunsuz davranış
İnsan olan herkes için bu markalar boykottur, boykot olmasını geçtim tadı da güzel değil ki. Popüler kültürün en büyük markalarından biri, kahve dünyası kahveleri çok daha lezzetli.

Ağzına sağlık, israilin Amerikanın vatandaşlarından, ülkesinden bu soykırıma ses çıkıyor ama bizim ülkede ses çıkaranlar linç yiyor. aYnEn kAnZi Türkün tEk dOsTU Türktür

Türk tarih boyunca nerede bir mazlum, yardıma muhtaç birini görmüşse yardım etmiş. Din, dil, ırk, mezhep ayırmamış. Ama sizin gibi popüler kültür köleleri olduğu için benliğimizi de kaybettik.
100 yıl önce devletine ihanete etsinler, sözde ermeni soykırımı anıtını ziyaret etsinler, 2020 Karabağ Savaşında ermenileri desteklesinler, güney kıbrıs rum cumhuriyetiyle sıkı fıkı olsunlar. Sonra da " oNsOn oLaN oÇoN bO mOrKoLorOn hOpsO bOyKoTtUr. " desin bir kaç arapsevici.
Türk zulüm gören mazluma yardım etmiştir, KENDİSİNE İHANET EDİP ZARAR VERENE DEĞİL.
Sen hiç türk olmamışsın ki benliğini kaybedesin arapsevici.
Türkün dostu da türktür. Amerika çıkarları ve kamuoyuna oynama doğrultusundaki hareketlerini bile onların insanlıklarıyla bağdaşlaştırıyorsun. Afganistana, Mısıra, Suriyeye Irağa, Tunusa, Lübnana da Amerika insani şekilde müdahaleler ediyor değil mi ? :D
Yaşın ya da aklın yetmiyor ki daha bunları kavrayamamışsın. Sen arap d*lleri için ağlamaya devam edebilirsin :D.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,579
Üyeler
167,331
Son üye
emoscuk
Top Bottom