Edmond_Dantes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,595
link var mıÜrün 1 Nisan'dan itibaren en düşük seviyesinde. Normal fiyatı 440₺ imiş çok bir indirim yok ama idare eder.
İNDİRİM AMAZON PRİME'A ÖZELDİR.
Ürünün kalitesi vb. hakkında bir bilgim yok.
Alıntıyı görüntüle
fotoğraf linklink var mı
e ben şimdi nası çarpılcamÜrün 1 Nisan'dan itibaren en düşük seviyesinde. Normal fiyatı 440₺ imiş çok bir indirim yok ama idare eder.
Alıntıyı görüntüle
7 Nisan'da almıştım ama aldıktan sonra da bi kaç gün devam etti indirim 3 al 2 öde ile trendyolda tanesi 200 liraya geliyordu. Pek indirim sayılmaz ama illa alacağım diyen varsa resimdeki her iki modelden de memnunum yıllardır kullanıyorum akım korumalı priz için ilk tercihim bu marka olur.Ürün 1 Nisan'dan itibaren en düşük seviyesinde. Normal fiyatı 440₺ imiş çok bir indirim yok ama idare eder.
Alıntıyı görüntüle
Tunçmatik denen şey gerçekten işe yarıyor mu bana hiç güven vermiyorPlastiği sağlam değil, sürekli tak çıkar yaptığınız yerde kullanırsanız 2 ay son vida yerleri kırılıyor, bunun yerine tunçmatik bakılabilir.
Ben bunun aylar önce 6'lı mıydı 7'li miydi neydi onu 550₺ civarına görmüştüm ve almamıştım. Aylardır tekrar stoğa girmesini bekliyorum amazon.com.tr satıcılı benzer fiyata, ama girmedi. Girenlerde 950 lira falandı. Artık beklemeyeyim dedim ve bunu aldım. Paylaşım için teşekkürler.Ürün 1 Nisan'dan itibaren en düşük seviyesinde. Normal fiyatı 440₺ imiş çok bir indirim yok ama idare eder.
Alıntıyı görüntüle
Konudaki ne kadar işe yarıyorsa o kadar işe yarıyor hepsi aynı şeyin laciverti, tunçmatikte en azından aç kapa düğmesi varTunçmatik denen şey gerçekten işe yarıyor mu bana hiç güven vermiyor
Neden? Bilgisayar ve diğer değerli elektrik-elektronik cihazlarını ani elektrik kesintisi öncesi veya sonrasında şebeke elektriğinde oluşan yüksek voltaj, surge ve yıldırım etkilerine karşı korumuyor mu bu ürünler?hala bu tür şeylere para veren varmı cidden![]()
Teknolojiden uzak birisi o cevap vermemek gerekNeden? Bilgisayar ve diğer değerli elektrik-elektronik cihazlarını ani elektrik kesintisi öncesi veya sonrasında şebeke elektriğinde oluşan yüksek voltaj, surge ve yıldırım etkilerine karşı korumuyor mu bu ürünler?