Amazon Prime'a özel Brennenstuhl 13.500A Akım Koruyucu Tek Soketli Priz 330₺

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,595
Ürün 1 Nisan'dan itibaren en düşük seviyesinde. Normal fiyatı 440₺ imiş çok bir indirim yok ama idare eder.
İNDİRİM AMAZON PRİME'A ÖZELDİR.

Ürünün kalitesi vb. hakkında bir bilgim yok.

1750787056750.webp

Plastiği sağlam değil, sürekli tak çıkar yaptığınız yerde kullanırsanız 2 ay son vida yerleri kırılıyor, bunun yerine tunçmatik bakılabilir.

Ürün 1 Nisan'dan itibaren en düşük seviyesinde. Normal fiyatı 440₺ imiş çok bir indirim yok ama idare eder.

Alıntıyı görüntüle
7 Nisan'da almıştım ama aldıktan sonra da bi kaç gün devam etti indirim 3 al 2 öde ile trendyolda tanesi 200 liraya geliyordu. Pek indirim sayılmaz ama illa alacağım diyen varsa resimdeki her iki modelden de memnunum yıllardır kullanıyorum akım korumalı priz için ilk tercihim bu marka olur.

Plastiği sağlam değil, sürekli tak çıkar yaptığınız yerde kullanırsanız 2 ay son vida yerleri kırılıyor, bunun yerine tunçmatik bakılabilir.
Tunçmatik denen şey gerçekten işe yarıyor mu bana hiç güven vermiyor

Alıntıyı görüntüle
Ben bunun aylar önce 6'lı mıydı 7'li miydi neydi onu 550₺ civarına görmüştüm ve almamıştım. Aylardır tekrar stoğa girmesini bekliyorum amazon.com.tr satıcılı benzer fiyata, ama girmedi. Girenlerde 950 lira falandı. Artık beklemeyeyim dedim ve bunu aldım. Paylaşım için teşekkürler.

Tunçmatik denen şey gerçekten işe yarıyor mu bana hiç güven vermiyor
Konudaki ne kadar işe yarıyorsa o kadar işe yarıyor hepsi aynı şeyin laciverti, tunçmatikte en azından aç kapa düğmesi var

hala bu tür şeylere para veren varmı cidden :D
Neden? Bilgisayar ve diğer değerli elektrik-elektronik cihazlarını ani elektrik kesintisi öncesi veya sonrasında şebeke elektriğinde oluşan yüksek voltaj, surge ve yıldırım etkilerine karşı korumuyor mu bu ürünler?

İndirim yok. Son 1 senedir hep aynı fiyatlarda. Sürekli indirim döngüsüne giriyor. Marka kaliteli ama alınacaksa çoklu priz olanları daha kullanışlı. Bunlar bir süre sonra ses yapıyor ve güvensiz hissettiriyor.

Neden? Bilgisayar ve diğer değerli elektrik-elektronik cihazlarını ani elektrik kesintisi öncesi veya sonrasında şebeke elektriğinde oluşan yüksek voltaj, surge ve yıldırım etkilerine karşı korumuyor mu bu ürünler?
Teknolojiden uzak birisi o cevap vermemek gerek😂

Geri