Neler Yeni

Amazon Sahte Ürün Mü Gönderdi

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
(Bu konuyla ilgili baska konu açnıltım devamı gibi bir şey bu konu, kirlilik olacak biraz kb) Merhaba dostlar, geçen gün amazondan haylou gt1 aldım ve satıcı ürünün içine ne garanti belgesi koymuş ne başka bir şey sadece kullanım klavuzu, pedler ve şarj kablosu çıktı. Ürünü sorgulamaya çalışırken kutunun arkasındaki kodu yazdım böyle bir ürün yoktur dedi. Sonra işkillendim acaba sahte mi diye iade edecektim ama kutuyu açarken küçük bir kısmı yırtıldı, satıcıya sordum iade olurmu diye olmaz dedi. Sonra amazonun kendisine bu ürün için talepte bulunsam ne olur? Çünkü hem kutusu farklı hemde garanti vs yok.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,404
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sen ürünü Amazon'dan değil Amazon üzerinden başka satıcıdan almışsın. Grupta 100 kere söyledik 3. şahıslardan ürün almayın diye. Senin Amazon'la işin yok satıcıyla çözmen gereken bir sorun bu, çözebilirsen.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
(Bu konuyla ilgili baska konu açnıltım devamı gibi bir şey bu konu, kirlilik olacak biraz kb) Merhaba dostlar, geçen gün amazondan haylou gt1 aldım ve satıcı ürünün içine ne garanti belgesi koymuş ne başka bir şey sadece kullanım klavuzu, pedler ve şarj kablosu çıktı. Ürünü sorgulamaya çalışırken kutunun arkasındaki kodu yazdım böyle bir ürün yoktur dedi. Sonra işkillendim acaba sahte mi diye iade edecektim ama kutuyu açarken küçük bir kısmı yırtıldı, satıcıya sordum iade olurmu diye olmaz dedi. Sonra amazonun kendisine bu ürün için talepte bulunsam ne olur? Çünkü hem kutusu farklı hemde garanti vs yok.
sen amazondan aldığına eminmisin amazon bir satıcı değildir bir pazar yeridir

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Amazon üzerinden alışveriş yapıyorsan Satıcısı amazon olsun.
Amazon üzerinden ali veli Mehmet satıcısından alıyorsan direk n11 hepsi burada alabilirsin :)

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen ürünü Amazon'dan değil Amazon üzerinden başka satıcıdan almışsın. Grupta 100 kere söyledik 3. şahıslardan ürün almayın diye. Senin Amazon'la işin yok satıcıyla çözmen gereken bir sorun bu, çözebilirsen.
Amazonla konuşup birşeyler yapabilir miyim ürün ile ilgili veya satıcı ile

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Talepte bulun. Sahte ürün göndermişler bir de kutu yırtılmış iade olmaz diyorlar. Böyle iş mi olur?

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Amazonla konuşup birşeyler yapabilir miyim ürün ile ilgili veya satıcı ile
Yapabilirsin. Ürünün orijinal olmadığını iade etmek istediğini amazon desteğe bildir, onlar gerekeni yaparlar. Orijinal olmadığına %100 eminsen yap ama.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Talepte bulun. Sahte ürün göndermişler bir de kutu yırtılmış iade olmaz diyorlar. Böyle iş mi olur?
Hocam galiba iade edeceğim kargoyu nasıl göndereceğim kime daha doğrusu.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,404
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Top Bottom