Neler Yeni

Amazon satın aldıgım siparişi kendi kendine iptal etti

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
haro
arkadaşlar Satıcısı AMAZON.TR olan amazondan bir ürün aldım siparişi iptal bile etti diyemem. direk siparişi silmiş. siparişlerim kısmında normalde görünüyordu. hiç bir kanıt kayıt iz bırakmadan amazon silmiş ve paramı geri iade etmiş. ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Hüseyin
arkadaşlar amazondan bir ürün aldım siparişi iptal bile etti diyemem. direk siparişi silmiş. siparişlerim kısmında normalde görünüyordu. hiç bir kanıt kayıt iz bırakmadan amazon silmiş ve paramı geri iade etmiş. ne yapmalıyım?
Satıcı kimdi?

Shourd

80+ Gold

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
haro
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ürün bitmiştir arayın söyleyin müşteri hizmetlerini çok bişi beklemeyin ama o ürünün muadili bi üründe muhtemelen indirim yaparlar farklı firmalarda bana böyle yapılmıştı

öyle ama siparişe dair bir kanıt bırakmamış site ben orasınada kafayı taktım. resmen insanı ***** yerine koymak gibi bir şey. kanıtlarıda silmişler.

Shourd

80+ Gold
öyle ama siparişe dair bir kanıt bırakmamış site ben orasınada kafayı taktım. resmen insanı ***** yerine koymak gibi bir şey. kanıtlarıda silmişler.
nasıl bırakmamış sana sipariş sonrası mailine bir mesaj gelir diyelim ki gelmedi iade etmişler demişsi parayı demekki çekmişlerde al ordan kanıt

Top Bottom