❌İndirim Bitti! Amazon seçili kitap alışverişlerinde Kahvelerde %30 indirim🔥🔥 [SON GÜN]

-Mehmet-

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,507
ya saçma ama sepette indirim yapmıyor daha önce çok yaptım alışveriş falan ama ilk kez böyle oldu sizde de böyle mi?

edit: düzeldi
edit2: tekrar bozuldu indirim yansımıyor

Son düzenleme:
ya saçma ama sepette indirim yapmıyor daha önce çok yaptım alışveriş falan ama ilk kez böyle oldu sizde de böyle mi?

edit: düzeldi
edit2: tekrar bozuldu indirim yansımıyor
Bu fiyatlar indirimli halleri degil mi? Ben aldim biseyler akakce den baktim en dusuk fiyatlar gibiydi

Yüzüklerin efendisi kitaplarını şişirip indirime sokmuş galiba amazon, 452 tl idi geçenlerde şimdi 562 yapmış %30 ile 492 tl ye geliyor.

Edit. Cimri vs yerlerden baktım fiyatlar 562 ye sabitlenmiş görünüyor. İndirim güzel paylaşım için teşekkürler.

Bu fiyatlar indirimli halleri degil mi? Ben aldim biseyler akakce den baktim en dusuk fiyatlar gibiydi
yani eğer öyleyse bunlar indirim falan değil çünkü alacağım kitapların listesini yapıp fiyatlarını not ettim daha pahalı hatta
arkadaşlar indirim kitaplarda değil kahvelerde başlığı okuyunuz lütfen :) Rastgele kitap seçtim aralarından fiyat kontrolü yaptım indirim olmasa bile en ucuz fiyat ile arasına çok küçük miktarlarda fark var. Kargo ve değişim avantajınızda var unutmayın :)

1984 ve Julius Meinl aldık bakalım :) teşekkürler haber verdiğiniz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,993
Üyeler
185,205
Son üye
eflatun
Geri