Berk Atmaca
80+ Silver
Dahası
Ücret çekildimi hesabınızdan?Dostlar ram aldım. Amazon almanyadan geliyormuş bakmadım ben. Askiya alınmış. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Evet.Ücret çekildimi hesabınızdan?
Tamam da şöyle bir dosya daha istiyor. O kadarla kalsa anlarım zaten.Takip numarası yazıyor işte hocam.
Dostum şöyle bir dosya doldurmamı istiyorlar. Doldurdum ama vergi no falan diyor benim vergi dairesine gidip onaylatmam mı lazım acaba anlamadımEmin olamamakla birlikte faturayı istiyor olabilirler. Müşteri temsilcisiyle iletişime geçmek en mantıklısı.
hocam vergi numarası mükellef değilsen senin tc kimlik numarandır. kendi tc ni yaz.Dostum şöyle bir dosya doldurmamı istiyorlar. Doldurdum ama vergi no falan diyor benim vergi dairesine gidip onaylatmam mı lazım acaba anlamadım
Bir deneyimhocam vergi numarası mükellef değilsen senin tc kimlik numarandır. kendi tc ni yaz.
edit: fotoğrafı yeni gördüm.
Ürün 650 küsür 25tl kargo 130 küsürde vergi ödedim. Aşmış mıdır? sanmamHocam sınıra falan mı takıldı acaba? Maks 3 ve 150dolar falan olma muhabetti.
Peki son 1 ayda 5 üründen fazla sipariş vermiş miydiniz?Bir deneyim
Ürün 650 küsür 25tl kargo 130 küsürde vergi ödedim. Aşmış mıdır? sanmam
Yok hayır. Laptoba ram aldım sadece bu ay. Geçen ay şort aldım.Peki son 1 ayda 5 üründen fazla sipariş vermiş miydiniz?
Bilemiyorum o zaman hocam aklıma başka bir şey gelmedi, müşteri temsilcisi ile iletişime geçmek en iyisi.Yok hayır. Laptoba ram aldım sadece bu ay. Geçen ay şort aldım.
edit aldığım ürün ram
Amazon canlı destekten bilgi aldın mı bu dolandırıcı olma ihtimali var mı acabaYok hayır. Laptoba ram aldım sadece bu ay. Geçen ay şort aldım.
edit aldığım ürün ram