amazon hesabım çalındı

Lyrox1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
merhaba amazon hesabım çalınmış ve ürün satın alınmış bilmediğim biri tarafından amazonda 2 saat önce ram sipariş ettim ardından kontrul ettiğimdebaşka bir sipariş daha geçilmiş

Hesap geçici olarak askıya alındı​

Hesabınızda olağan dışı ödeme faaliyetleri fark ettik ve en son siparişinizde kullanılan ödeme yönteminin sahipliğini doğrulamamız gerekiyor

ne yapabilirim en son ödemeyi soruyur ödemeyi ben yapmadım 2 saat önce yaptığım ram siparişi vardı onu atsam olurmu ne yapmam lazım param iade olurmu sipariş gelirmi bana
Post automatically merged:

merhaba amazon hesabım çalınmış ve ürün satın alınmış bilmediğim biri tarafından amazonda 2 saat önce ram sipariş ettim ardından kontrul ettiğimdebaşka bir sipariş daha geçilmiş

Hesabınızda olağan dışı ödeme faaliyetleri fark ettik ve en son siparişinizde kullanılan ödeme yönteminin sahipliğini doğrulamamız gerekiyor

ne yapabilirim en son ödemeyi soruyur ödemeyi ben yapmadım 2 saat önce yaptığım ram siparişi vardı onu atsam olurmu ne yapmam lazım param iade olurmu sipariş gelirmi bana
HOCAM CEVAP VEREBİLECEK VARMI

Son düzenleme:

HOCAM CEVAP VEREBİLECEK VARMI
amazon destek hattına ulaş

Son düzenleme:
Burdaki her linke tıklamayın beyler benim de hepsiburada hesabında oldu siparişleri iptal ettirdim aman dikkat

İlk kredi kartının musteri hızlerini ara eger hesaba ulasamıyorsan supheli işlem diye

Sonra eger hesaba ulasamıyorsan amazon musteri hızmetlerini ara. Konus ıptal ettir

Pc format at mail hesabının sıfresını degistir ve cıft guvenlık yap

Ama supheli işlem yaptırırsan hesaplar bloke oluyor bilgin olsun

Geri