SadeceSeyf
80+ Gold
Tuhaf kargoya verilmiş. Şimdiye kadar çekilmesi gerekiyordu yani o kadar alışveriş yaptım böyle bir şey görmedim daha
Afiyet olsun.Amazon Türkiyeden HyperX Cloud 2 istedim sipariş verildi sanırım kargoya da teslim etmişler yola çıkmamış henüz ama para kesilmedi hesabımdan bankadan sms onayı falan da istemedi hiç öderken ilginç Alıntıyı görüntüle
evet işte sorun o ürün onların elinden çıkmış artık bugün cumartesi olduğu için yola çıkmadı haftaiçi olsa belki o da olurdu. neyse bi gelsin de bakalımTuhaf kargoya verilmiş. Şimdiye kadar çekilmesi gerekiyordu yani o kadar alışveriş yaptım böyle bir şey görmedim daha
boğazımda kalmaz umarımAfiyet olsun.
açık olduğunu düşünüyorsan amazona bildirebilirsin.bir sorun var yok demedim amazonun böyle bi açığı var mı yok mu onu tartışmak için açtım konuyu son yazdığım mesajda da konu bu zaten
kredi kartı değil normal banka kartı provizyon falan yok ve siparişi öğle saatlerinde verdik hocamsaat gece yarısı ödeme muhasebeleşme sürecinde. Banka uygulamana gir provizyonda bekleyen işlemlerde görünür mutlaka.
Hesap hareketlerinde gelecek gidecek kısmında gözüküyor mu peki ?kredi kartı değil normal banka kartı provizyon falan yok ve siparişi öğle saatlerinde verdik hocam
Hesap hareketlerinde gelecek gidecek kısmında gözüküyor mu peki ?
yok herhangi bi ödeme gerçekleşmedi ve ben de çok alışveriş yaptım gerek amazon gerek diğer siteler ama hepsi anında aldı bu sefer böyle oldu bakalım neler olacakİlk defa gördüm 100 lerce alışveriş yaptım anında alıyor.
Farklı kartla ödeme yapmış olabilir misin
ben cafelerde hep kullandım ve en beğendiğim kulaklık oldu. gözlüğümü de iterek başımı acıtmayan tek kulaklıkÖneri - HyperX Cloud II'yi İade Edeceğim
bugüne kadar James Donkey 711 2019 sürümü ve James Donkey 711 2021 sürümü ve Rampage RM-K3 Cashe kullandım, 14 Temmuz'dan beri HyperX Cloud II kullanıyorum 878TL'ye Amazon.tr'den aldım. ancak ses seviyesi 71'i geçtiği anda inanılmaz bir rüzgar/dip sesi geliyor ve hiçbir oyunda olmazken normal...forum.donanimarsivi.com