Neler Yeni

Yardım Amazon Türkiye destek hattına ulaşamıyorum

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
3 gün önce amazondan asus rog chakram core satın almıştım bayağı bir indirim olduğundan dolayı ama siparişim bir türlü kargoya verilmedi amazon türkiyeyi ariyim bari dedim adamların hiçbir yerde destek hattı bulunmuyor, 1 tane bulduğum aradım o da ulaşılamıyor lütfen sonra tekrar deneyin dedi ingilizce bir biçimde ama ilk deneyişim de değil dün de denedim yine ulaşamadım. allah aşkına amazona nasıl ulaşabilirim kesin bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Sinan
Hesabından siparişlerinle ilgili kendini arattırabiliyorsun. Direkt amazon seni kayıtlı numarandan arayıp müşteri temsilcisine bağlıyor.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
ali
3 gün önce amazondan asus rog chakram core satın almıştım bayağı bir indirim olduğundan dolayı ama siparişim bir türlü kargoya verilmedi amazon türkiyeyi ariyim bari dedim adamların hiçbir yerde destek hattı bulunmuyor, 1 tane bulduğum aradım o da ulaşılamıyor lütfen sonra tekrar deneyin dedi ingilizce bir biçimde ama ilk deneyişim de değil dün de denedim yine ulaşamadım. allah aşkına amazona nasıl ulaşabilirim kesin bilgisi olan varsa yazabilir mi?
mobil uygulamadan canlı sohbet ile

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom