Neler Yeni

Amazon Ucuz RTX 3090

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Selçuk Bulut
Ingiltere Amazonda gezinirken boyle sacma fiyatli bir ilan gordum aranizda bu tarz ilanlari daha once goren yada bu kadar uygun fiyata ekran karti alan oldu mu urun 2.el olarak isaretlenmis ama su doneme gore fiyatlar genede cok dusuk seviyede. Amazon sonucta en kotu iade eder bir sekilde parami alirim diye dusunuyorum ama sizden de bir fikir almak istedim.
Not: Bende ingilterede yasiyorum bu sebepten gumruk derdim olmayacak.

WhatsApp Image 2021-02-13 at 15.16.06.jpeg

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ingiltere Amazonda gezinirken boyle sacma fiyatli bir ilan gordum aranizda bu tarz ilanlari daha once goren yada bu kadar uygun fiyata ekran karti alan oldu mu urun 2.el olarak isaretlenmis ama su doneme gore fiyatlar genede cok dusuk seviyede. Amazon sonucta en kotu iade eder bir sekilde parami alirim diye dusunuyorum ama sizden de bir fikir almak istedim.

Alıntıyı görüntüle
Stok varsa al.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Alıntıyı görüntüle
denemekten başka çare yok alıp testleri yap sıkıntı çıkarsa iade edersin

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Selçuk Bulut
Hocam gelince unutmazsanız konu açarsanız bilgilendirici olur birçok insan için. :coffee:
tabikide persembeye akdar teslim edilecegi soyleniyor kart da gelse salatalik da gelse video yada foto ile paylasirim burda :) birde diyelim ki cakma bioslu sacma bi kart geldi onu nasil anlariz ?? hos marka bile vermisler ama.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Amazon oldugu icin guvendim 30 gunde kosulsuz iade hakkinin olmasi rahatligindan. ama satmam hocam ya bu fiyata alirsam takarim pc ye :) yalan yok bir tane de 6900xt var sirf merakimdan aldim.
Hayırlı olsun :')

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
tabikide persembeye akdar teslim edilecegi soyleniyor kart da gelse salatalik da gelse video yada foto ile paylasirim burda :) birde diyelim ki cakma bioslu sacma bi kart geldi onu nasil anlariz ?? hos marka bile vermisler ama.
Detaylı ekran kartı testlerini yaparsın

Top Bottom