Neler Yeni

Amazon YD den SOUNDPEATS aldım ama iptal edesim var ?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Şimdi sorun olursa iade edersem 250 lira çöpe gidicek aşırı fazla kötü yorum var başta YouTubeda felan incelemelerde hep olumlu ama 3-4 ay sonra sağ kulaklık bozuldu - şarj almıyor vs gibi çok şikayet var

1000₺ ye geldi naysla felan Capsule 3 pro Sizce ne yapmalıyım aynı fiyat bandında Türkiye'de ne alabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde 5 gündür hâlâ kargoya verilmedi yani

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,040
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Şahsen içime sinmeyen bir şeyi almamayı tercih ediyorum.

Hepsiburada üzerinden yorumları okudum, normal gibi geldi açıkçası.

Screenshot_2023-12-27-07-18-58-949_com.pozitron.hepsiburada.jpg

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kırmızışarapp

80+ Silver
Sıkıntı olursa iade edebilirsin 1 ay içinde

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Ben capsule 3 pro yu kisa bir süre kullandim, normalde airpods pro 2 kullaniyorum ama android ile tum özelliklerini kullanamadığım icin böyle farkli modelleri de test ediyorum, ses kalitesi sahsen ben beğendim yüksekliği airpods kadar olmasa da orta-yuksek arasi sayılır, bass yoğun bir kulaklik çoğu şarkıda mid ve tizleri bastırıyor, sahnesi bence pek geniş değil, hip-hop rap house tur şarkılarda tatmin eder, vokal ağırlıklı şarkılarda sanki bir boğukluk hissi veriyor, anc konusunda ise airpods a alistigim icin mi bilmem ama hem performansi yetersiz hem de dip ses yapıyor bu dip ses seffaflik modunda da ayni sekilde gecerli, telefon konusmalarinda fena değil günlük kullanılır arka plan seslerini karsi tarafa fazla aktarmiyor ama sesinizi biraz bozuyor sanki biraz robotik bir ses kaydi alıyor, ama konuştuğunuz kisi sizi net şekilde anlıyor, ben arkadasima hediye ettim, ama bence 1000tl civari fiyatta üzmez hakkını veriyor.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ

ben Soundpeats Air3 kullanıyorum konuya girerken ilk bu kulaklıktan bahsediyorsun sandım
bu modelde de sorun var şarj almıyor tak dıye kapanıyor bağlantı vs ama o modeli bilmiyorum hocam​

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Sıkıntı olursa iade edebilirsin 1 ay içinde
Hocam o açıdan sıkıntı yokta 200₺ çöp olucak vergi parası

ben Soundpeats Air3 kullanıyorum konuya girerken ilk bu kulaklıktan bahsediyorsun sandım​

bu modelde de sorun var şarj almıyor tak dıye kapanıyor bağlantı vs ama o modeli bilmiyorum hocam​

İşte bundan korkuyorum hocam yorumlarda baya 3 ay sonra sağ kulaklık gitti diyen felan var

Ben capsule 3 pro yu kisa bir süre kullandim, normalde airpods pro 2 kullaniyorum ama android ile tum özelliklerini kullanamadığım icin böyle farkli modelleri de test ediyorum, ses kalitesi sahsen ben beğendim yüksekliği airpods kadar olmasa da orta-yuksek arasi sayılır, bass yoğun bir kulaklik çoğu şarkıda mid ve tizleri bastırıyor, sahnesi bence pek geniş değil, hip-hop rap house tur şarkılarda tatmin eder, vokal ağırlıklı şarkılarda sanki bir boğukluk hissi veriyor, anc konusunda ise airpods a alistigim icin mi bilmem ama hem performansi yetersiz hem de dip ses yapıyor bu dip ses seffaflik modunda da ayni sekilde gecerli, telefon konusmalarinda fena değil günlük kullanılır arka plan seslerini karsi tarafa fazla aktarmiyor ama sesinizi biraz bozuyor sanki biraz robotik bir ses kaydi alıyor, ama konuştuğunuz kisi sizi net şekilde anlıyor, ben arkadasima hediye ettim, ama bence 1000tl civari fiyatta üzmez hakkını veriyor.
YouTubeda ders videosu izliyeyim yeter hocam ya

rap - phonk tarzı haftada 1-2 kere müzik dinlim yeter fazla sevmiyorum kullanmayı zaten

50 saat kutuyla şarjda dikkatimi çekmişti , kalitesinden pişman olmam da sorunlu gelmezse inş

Yilmaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emre Osman
1-2 ay oldu gayet tatmin etti genelde hep bu fiyat bandında kulaklıklar alırdım KZ S2'den geçtim. Çok beğendim diyebilirim sesi kaliteli gürültüyü iyi kesiyor arkadaşım da baya şaşırdı. Üzerinde önceki şarkıya dön tuşu olmaması haricinde gayet iyi. Pili bir ömür gidiyor gibi özellikle 2-3 günde ölen KZ'den sonra ilaç gibi geldi. Gecikmesi de normal modda bile yeterince iyi.

Ben alınca şeffaf olanı da çıkmış siyah şeffaf çok hoş duruyor hep kaçıyorum şu renk konularını telefonu da mavi alacam diye gidip kalmadığından siyah almıştım.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
1-2 ay oldu gayet tatmin etti genelde hep bu fiyat bandında kulaklıklar alırdım KZ S2'den geçtim. Çok beğendim diyebilirim sesi kaliteli gürültüyü iyi kesiyor arkadaşım da baya şaşırdı. Üzerinde önceki şarkıya dön tuşu olmaması haricinde gayet iyi. Pili bir ömür gidiyor gibi özellikle 2-3 günde ölen KZ'den sonra ilaç gibi geldi. Gecikmesi de normal modda bile yeterince iyi.

Ben alınca şeffaf olanı da çıkmış siyah şeffaf çok hoş duruyor hep kaçıyorum şu renk konularını telefonu da mavi alacam diye gidip kalmadığından siyah almıştım.
100₺ felan daha ucuzdu garip geldiği için almadım hocam

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
ben aldım 1 ay önce baya iyi kulaklık tereddüt etme ses engellemesi falan baya iyi al geç özellikle bass bosteed modda baya iyi

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
ben aldım 1 ay önce baya iyi kulaklık tereddüt etme ses engellemesi falan baya iyi al geç özellikle bass bosteed modda baya iyi
Aldım hocam 10 Ocak diyor tahmini teslimat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,690
Üyeler
163,369
Son üye
GivanS
Top Bottom