Rotangar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,115
Bunu alıyordum ödeme kısmında gümrük için tc veya pasaport ekleyin demiş.Yaş sınırı varmı veya gümrükte takılma extra gümrük vergisi falan ödenirmi
Vergisi içinde ekstra ödemen gereken bir şey yok son sayfada senden vergileri alıyor. Tc ister vermezsen gümrüğe kesin takılırBunu alıyordum ödeme kısmında gümrük için tc veya pasaport ekleyin demiş.Yaş sınırı varmı veya gümrükte takılma extra gümrük vergisi falan ödenirmi
Tc numaranı yaz ki sorun yaşama. Zaten tc nomuzu yoldan geçen adam da biliyorBunu alıyordum ödeme kısmında gümrük için tc veya pasaport ekleyin demiş.Yaş sınırı varmı veya gümrükte takılma extra gümrük vergisi falan ödenirmi
Ürün fiyatı + gümrük ücreti dışında başka bişey ödemezsinSipariş ettiğimde ordaki fiyattan fazlasını ödemem değilmi sonrada?
Gümrük ücreti ne kadar satın alırken ödüyormuyum yoksa daha sonra ek fiyat olarak karşıma çıkarmı.Ürün fiyatı + gümrük ücreti dışında başka bişey ödemezsin
büyük ihtimal ödemezsinGümrük ücreti ne kadar satın alırken ödüyormuyum yoksa daha sonra ek fiyat olarak karşıma çıkarmı.
Ürün 240 TL + 64,17 TL İthalat Ücreti Depozitosu yazıyor 300 küsür ödüyorum yani extra bi ücret ödermiyim daha sonra
hayır başka ücret ödemezsinGümrük ücreti ne kadar satın alırken ödüyormuyum yoksa daha sonra ek fiyat olarak karşıma çıkarmı.
Ürün 240 TL + 64,17 TL İthalat Ücreti Depozitosu yazıyor 300 küsür ödüyorum yani extra bi ücret ödermiyim daha sonra
yalnız 500ml olan ile diğeri arasında ki fiyat farkı 10 tl fln iyiymiş fiyatı sıcak fırsatlara açılır gibiBunu alıyordum ödeme kısmında gümrük için tc veya pasaport ekleyin demiş.Yaş sınırı varmı veya gümrükte takılma extra gümrük vergisi falan ödenirmi
yalnız 500ml olan ile diğeri arasında ki fiyat farkı 10 TL fln iyiymiş fiyatı sıcak fırsatlara açılır gibi
Evet bende o yüzden 500 alıcaktımda yanımda taşırken pratik olsun diye ufak alıcamyalnız 500ml olan ile diğeri arasında ki fiyat farkı 10 TL fln iyiymiş fiyatı sıcak fırsatlara açılır gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hocam biraz araştırdımda burda ödenilen tutardan fazla gümrük vergisi çıkarsa ek ücret almıyormuş bizden amazom.Ceplerinden ödüyorlar sanırım.hayır başka ücret ödemezsin
allah allah bunu yeni görüyorumEvet bende o yüzden 500 alıcaktımda yanımda taşırken pratik olsun diye ufak alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam biraz araştırdımda burda ödenilen tutardan fazla gümrük vergisi çıkarsa ek ücret almıyormuş bizden amazom.Ceplerinden ödüyorlar sanırım.
Gerçek İthalat Ücretleri, İthalat Ücretleri'nin ön ödeme tutarından daha fazla ise ne olur?
Asıl Gümrük Vergisi, tahmini Gümrük Vergisi Depozitosu'nu aşarsa ek ücret ödemezsiniz.