Neler Yeni

Amazonda Sahte Ürün Olma İhti̇mali̇ Var Mi?

Can...

80+ Platinum
@Mujka komik olan ne adamlardan işlemci aldım 3 hafta sonra bozuldu garantiye yolladım bozuk değil bios güncelle ramleri kontrol et diyip başlarından attılar sonra yeniden gönderdim tekrar aynı şekilde geri ve bu süreçte zaten yeni işlemci almıştım ve sistem sorunsuz çalışıyordu adamlar o kadar profesyonel yalan söylüyor ki ben dedim bana kanıt atın çalıştığına dair adamlar gitti yalandan cpu z görüntüsü atıyo kendimden şüphe ettim 3 bilgisayarcida test ettim işlemciyi en son thh ye verdim şimdi işlemciyi göndericem thh ye bilirkişi bakacak adamlar açıkça mağdur etti üstüne yalan söyleyip işlemciyi de beni. Başıma bıraktılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son yazdığıma bakabilirsin

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat
@Mujka komik olan ne adamlardan işlemci aldım 3 hafta sonra bozuldu garantiye yolladım bozuk değil bios güncelle ramleri kontrol et diyip başlarından attılar sonra yeniden gönderdim tekrar aynı şekilde geri ve bu süreçte zaten yeni işlemci almıştım ve sistem sorunsuz çalışıyordu adamlar o kadar profesyonel yalan söylüyor ki ben dedim bana kanıt atın çalıştığına dair adamlar gitti yalandan cpu z görüntüsü atıyo kendimden şüphe ettim 3 bilgisayarcida test ettim işlemciyi en son thh ye verdim şimdi işlemciyi göndericem thh ye bilirkişi bakacak adamlar açıkça mağdur etti üstüne yalan söyleyip işlemciyi de beni. Başıma bıraktılar

Seninle aynı düşünceye sahip herkese güvenirsek hiçbir siteyi kullanmamamız lazım. İtopya da dolandırıcı Sinerji de dolandırıcı Gaming.gen de dolandırıcı. Hatta internet kullanmayalım Amerika'nın oyunları hep
Gelen geçene Teknobiyotik'i kötülemesen de insanlar uyguna parça alsa değil mi??

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören

Geçmiş olsun hocam başka sistemde deneyin fiyecektim ki denemişsiniz zaten ilk defa duyuyorum böyle bir şey

Can...

80+ Platinum
Seninle aynı düşünceye sahip herkese güvenirsek hiç bir siteyi kullanmamamız lazım. İtopya da dolandırıcı Sinerji de dolandırıcı Gaming.gen de dolandırıcı. Hatta internet kullanmayalım Amerika'nın oyunları hep
Gelen geçene Teknobiyotik'i kötülemesen de insanlar uyguna parça alsa değil mi??
O firmalardan hangisi böyle müşterisini mağdur etmis aç bak bakayım adamlar bildiğin dolandırıcılık yapıyor neyin savunması bu babanın firması mı adamlar bozuk işlemciye bozuk değil deyip mağdur ediyor üstüne çalışıyor diye sahte görsel atıyor

Geçmiş olsun hocam başka sistemde deneyin fiyecektim ki denemişsiniz zaten ilk defa duyuyorum böyle bir şey
Psu vs benzer sorun yaşayanlar zamanında çok konu açtı forumda

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğitcan Yiğit
O firmalardan hangisi böyle müşterisini mağdur etmis aç bak bakayım adamlar bildiğin dolandırıcılık yapıyor neyin savunması bu babanın firması mı adamlar bozuk işlemciye bozuk değil deyip mağdur ediyor üstüne çalışıyor diye sahte görsel atıyor

Bu olaya benzer bir olayı itopya'da yaşadım kamera almıştım ve 3 kere bozuk kamerayı tekrar gönderdiler en sonunda 3 4 ayın bitiminde para iademi daha yeni alabiliyorum şirketlerde böyle problemler olabiliyor bence.

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa

teknobiyotikten sıvı soğutma aldım 2 kere bozuldu 2 kerede sıfır ürün yolladılar. Üzüldüm sana böyle denk gelmesine

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat

Hangisi müşterisini mağdur etmiş diyor bir de xD 10 saniyelik bir araştırmayla her firmanın haterının olduğunu görebilirsin.
Her firmanın mağdur ettiği müşterisi var. Ama senin bu Teknobiyotik haterlığın başka bir düzey, yanlış bilgilendirmeden de uyarı alman gerekiyor hatta. Adam Teknobiyotik güvenilir mi diyor sen yok alma alınmaz vb. Bana babanın firmasımı diyon da senin de düşmanının firması herhalde VDSIJSANJWJSS

Can...

80+ Platinum
Hocam kendi sistemi yebi işlemci aldığımda sistem çalışır hale gelmişti bile yani teknik servis elemanları bıraksın bu işi şuna benzetiyorum fp proya kurcalanmis telefonlar geliyor ya icindent geçilmiş benim işlemciye bakan elemanda aynı bak şunu yapmasalar neyse derim adam beni yanıltıyor açıkça gidip çalışıyor diye görsel atıyo sen bundan ne anlarsın bildiğin müşteriyi dolandırmak yani bu onu atmasalar derim gözden kaçmıştır bir şey olmuştur

Hangisi müşterisini mağdur etmiş diyor bir de xD 10 saniyelik bir araştırmayla her firmanın haterının olduğunu görebilirsin.
Her firmanın mağdur ettiği müşterisi var. Ama senin bu Teknobiyotik haterlığın başka bir düzey, yanlış bilgilendirmeden de uyarı alman gerekiyor hatta. Adam Teknobiyotik güvenilir mi diyor sen yok alma alınmaz vb. Bana babanın firmasımı diyon da senin de düşmanının firması herhalde VDSIJSANJWJSS
Neyse senin fanatiklik hat safhada belli ki daha fazla senle polemiğe girmicem işlerim güçlerim var çoluk çocuğa laf anlatamam ben sonra ben uyarı puanı alıyorum hadi abicim başkasıyla uğraş bende sakin sakin takılayim

Hatta seni engelliyim bende ister istemez önüme çıkma

teknobiyotikten sıvı soğutma aldım 2 kere bozuldu 2 kerede sıfır ürün yolladılar. Üzüldüm sana böyle denk gelmesine
Olması gerek o hocam insanlık hali sistemde yanlışlık olmuştur benim kine bozuk denmiştir olabilir bunda bir şey yok zaten benim derdim açıkça bana yalan söylemeleri adam bana bizuk İŞLEMCİNİN ürün bendeyken çalıştığına dair fotoğraf göndermesi ürün bana geldi denedim bozuk yine yazdım kanıt atın o zaman çalışıyorsa dedim adsm işlemci bendeyken bana fotoğraf atıyo çalışıyor diye bu firmaya güven kalır mı sence hocam

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,232
Üyeler
166,178
Son üye
mrxxr
Top Bottom