Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Amazon'da Skechers Ürünlerinde Sıcak Fırsatlar

GirayHan

80+ Platinum
indirim bitti

1687108328999.png

Son düzenleme:

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
skechers mı under armour mu

GirayHan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
skechers mı under armour mu
sporda under armour günlük kullanımda rahatlık için skechers.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca yurtdışı skechers'lar yurtiçi yani tr'de üretilenlerden 2x daha sağlam not olarak düşeyim. skechers almak isteyenler yurtdışı olanları tercih etsinler. türkiye üretimi olanlar çok sağlam değil.

echoes

80+ Bronze
Bir türlü sevemedim şu burnu kalkık tipsiz ayakkabıları. Çok çirkin geliyo bana ya

luckstar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğuzhan Emiroğlu
Nike varken Skechers almayın. Giymemiş olanlar almasın. Kayma yapıyor, 1 ayda şekli bozuluyor.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,021
İsim
mehmet ali oğuz
1 ayda şeklimi bozuluyor kayıyor mu başıma gelmedi çok rahat memnun kaldım ürünlerinden.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN

ayrıca yurtdışı skechers'lar yurtiçi yani tr'de üretilenlerden 2x daha sağlam not olarak düşeyim. skechers almak isteyenler yurtdışı olanları tercih etsinler. türkiye üretimi olanlar çok sağlam değil.
4 yıldır kullanıyorum yurtiçi ve çok rahat :)

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Oğuzhan
100 tllik indirim var mükemmel indirim :D

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Nike varken Skechers almayın. Giymemiş olanlar almasın. Kayma yapıyor, 1 ayda şekli bozuluyor.
nasıl becerebiliyorsunuz 1 ayda kayma yapmasına 4 yıldır kullanıyorum bir şey olduğu yok sadece iç tarafların da yıpranmalar oldu o kadar

GirayHan

80+ Platinum
nike ve skechers ayrı kulvar ayakkabılar. skechers ve nike'ın alt seviye ayakkabıları olduğu gibi üst seviye ayakkabıları da var. adidasın 500 liralık ayakkabıları olduğu gibi. marka bazında rahatlık ve konfor bazında nike'ın üst seviye ayakkabıları ile skechers'ın alt orta sınıf diyebileceğim koleksiyonunda olan ayakkabılar yarışır.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,082
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey

Skechers rahat fakat her Skechers rahat değildir. Sürüyle taban modelleri var ve rahatlıkları bayağı değişiyor. En iyisinin mağazada ürünü deneyerek satın almak olduğunu düşünüyorum.

GirayHan

80+ Platinum
Skechers rahat fakat her Skechers rahat değildir. Sürüyle taban modelleri var ve rahatlıkları bayağı değişiyor. En iyisinin mağazada ürünü deneyerek satın almak olduğunu düşünüyorum.
skechers'ın outdoor dediğimiz koleksiyonu var onlar bir tık daha az rahat diyebiliriz. kalıbından ve taban meteryalinden kaynaklı.

Top Bottom