sporda under armour günlük kullanımda rahatlık için skechers.skechers mı under armour mu
nike hangi model uygun olur yaş 33Nike varken Skechers almayın. Giymemiş olanlar almasın. Kayma yapıyor, 1 ayda şekli bozuluyor.
4 yıldır kullanıyorum yurtiçi ve çok rahatsporda under armour günlük kullanımda rahatlık için skechers.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca yurtdışı skechers'lar yurtiçi yani tr'de üretilenlerden 2x daha sağlam not olarak düşeyim. skechers almak isteyenler yurtdışı olanları tercih etsinler. türkiye üretimi olanlar çok sağlam değil.
nasıl becerebiliyorsunuz 1 ayda kayma yapmasına 4 yıldır kullanıyorum bir şey olduğu yok sadece iç tarafların da yıpranmalar oldu o kadarNike varken Skechers almayın. Giymemiş olanlar almasın. Kayma yapıyor, 1 ayda şekli bozuluyor.
nike ve skechers ayrı kulvar ayakkabılar. skechers ve nike'ın alt seviye ayakkabıları olduğu gibi üst seviye ayakkabıları da var. adidasın 500 liralık ayakkabıları olduğu gibi. marka bazında rahatlık ve konfor bazında nike'ın üst seviye ayakkabıları ile skechers'ın alt orta sınıf diyebileceğim koleksiyonunda olan ayakkabılar yarışır.Nike varken Skechers almayın. Giymemiş olanlar almasın. Kayma yapıyor, 1 ayda şekli bozuluyor.
Skechers rahat fakat her Skechers rahat değildir. Sürüyle taban modelleri var ve rahatlıkları bayağı değişiyor. En iyisinin mağazada ürünü deneyerek satın almak olduğunu düşünüyorum.sporda under armour günlük kullanımda rahatlık için skechers.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca yurtdışı skechers'lar yurtiçi yani tr'de üretilenlerden 2x daha sağlam not olarak düşeyim. skechers almak isteyenler yurtdışı olanları tercih etsinler. türkiye üretimi olanlar çok sağlam değil.
skechers'ın outdoor dediğimiz koleksiyonu var onlar bir tık daha az rahat diyebiliriz. kalıbından ve taban meteryalinden kaynaklı.Skechers rahat fakat her Skechers rahat değildir. Sürüyle taban modelleri var ve rahatlıkları bayağı değişiyor. En iyisinin mağazada ürünü deneyerek satın almak olduğunu düşünüyorum.