Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Amazon'da Skechers Ürünlerinde Sıcak Fırsatlar

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bunlar normal fiyatları değil mi? hep bu fiyatlarda hatırlıyorum

GirayHan

80+ Platinum
bunlar normal fiyatları değil mi? hep bu fiyatlarda hatırlıyorum
valla hocam bende takip edemiyorum artık açıkçası. ürünler yurtdışı fiyatlar iniyor çıkıyor.

luckstar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğuzhan Emiroğlu
Bana skechers savunmayın valla. Gittim mağazaya en iyisi hangisi son Bi kez denemek istiyorum dedim. Dlux walker aldım. Adidasin 2 katı para nike tan da pahaliydi. Bu arada giydiğim 5. Skechers. Genelde Almanyadan alıyorum bu sefer tr den aldım. Bu kadar rezalet bir şey görmedim. İçi saten gibi, kalıp çok enli.yokus aşağı giderken ayağım içinde kayıyor önde parmaklarım katlanıyor. Topuk kısmı 1.5 ayda yırtıldı iç taraftan. Ayakkabının şekli yamuldu. İyisi var ortası var yok. Amerika a skechers ne biliyor musun? Kinetix orda kimsenin yüzüne bakmadığı, sadece tabanlık iyi diye ayakkabı satan bir firma. Ve her tabanligi da iyi değil. Sırf marka için alırsanız kazık yersiniz.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Berkecan Ergin
Nike varken Skechers almayın. Giymemiş olanlar almasın. Kayma yapıyor, 1 ayda şekli bozuluyor.
bir kere skechers aldım memnun kalmadım. 2. kez şans verim dedim yine memnun kalmadım üstüne ayağım su topladı topuk kısımdan.

En rahat ayakkabı bana göre new balance ve daha dayanıklı çoğu markadan

luckstar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğuzhan Emiroğlu
bir kere skechers aldım memnun kalmadım. 2. kez şans verim dedim yine memnun kalmadım üstüne ayağım su topladı topuk kısımdan.

En rahat ayakkabı bana göre new balance ve daha dayanıklı çoğu markadan
new balance'lar o kadar dayanıklı ki artık benim canımı sıktı çöpe attım 5 yıl sonra :D

Top Bottom