Neler Yeni

Amazon'da yılbaşı indirimi olacak mı?

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Amazon'da şuan Yılın Son Fırsatları indirimleri var bunun haricinde Yılbaşı İndirimleri olur mu? Logitech F710 alacağım son 4 adet stok kaldı. Alayım mı yoksa Yılbaşı İndirimi olur mu?

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Amazon'da şuan Yılın Son Fırsatları indirimleri var bunun haricinde Yılbaşı İndirimleri olur mu? Logitech F710 alacağım son 4 adet stok kaldı. Alayım mı yoksa Yılbaşı İndirimi olur mu?
Eğer satıcısı amazon ise şimdiden alın 30 gün iade hakkınız var zaten. Ola ki yılbaşında aldığınız fiyattan daha aşağı bir fiyatta listelenirse iade edip o ürünü tekrar alırsınız.

(Amazon koşulsuz/şartsız iade alıyor)

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer satıcısı amazon ise şimdiden alın 30 gün iade hakkınız var zaten. Ola ki yılbaşında aldığınız fiyattan daha aşağı bir fiyatta listelenirse iade edip o ürünü tekrar alırsınız.

(Amazon koşulsuz/şartsız iade alıyor)
100 TL prime indirimi ile alacağım. İade ettiğimde 100 TL prime indirimi de geri gelir mi?

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
100 TL prime indirimi ile alacağım. İade ettiğimde 100 TL prime indirimi de geri gelir mi?
Evet kupon hesabınıza geri tanımlanıyor ancak müşteri hizmetlerine kuponun geri yatması talebinde buluncaksınız yoksa yatmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcısı amazon ise direkt dediğimi yapın yarın asgari ücret zammı açıklanacak ve asgari ücret açıklamasının ardından gelecek gece fiyatları çaktırmadan gıdım gıdım arttırabilirler, malum tr pazarı

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Evet kupon hesabınıza geri tanımlanıyor ancak müşteri hizmetlerine kuponun geri yatması talebinde buluncaksınız yoksa yatmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcısı amazon ise direkt dediğimi yapın yarın asgari ücret zammı açıklanacak ve asgari ücret açıklamasının ardından gelecek gece fiyatları çaktırmadan gıdım gıdım arttırabilirler, malum tr pazarı
Verdim siparişi kral teşekkür ederim.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
@Smtcee kanka bir şey soracağım gamepad geldi de ben buna pek ısınamadım ama 2-3 gün daha kullanacağım. Şimdi ben ürünün kutusunun üst kısmını kestim iade etsem kabul ederler mi amazonun kutusunda sorun yok. Kesme sebebim bir türlü açamadım izlediğim videodaki biri de parçalayarak açtı.

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
@Smtcee kanka bir şey soracağım gamepad geldi de ben buna pek ısınamadım ama 2-3 gün daha kullanacağım. Şimdi ben ürünün kutusunun üst kısmını kestim iade etsem kabul ederler mi amazonun kutusunda sorun yok. Kesme sebebim bir türlü açamadım izlediğim videodaki biri de parçalayarak açtı.
Ürünü göndermeni istemiyorlar zaten direkt para iadesi yapılıyor ama ürün 50tl yi aşmadıysa tabi. Eğer aştıysa da fark etmiyor her türlü kabul ediyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,776
Üyeler
163,553
Son üye
LovX_0
Top Bottom