StrangerIX
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,198
Şu ürünü almak istiyorum ama 30 Euro'yu aşıyor sanki emin olamadım. Gümrüğe takılır mı bu?
bu 30 euroya vergi ve kargo dahil değil diye biliyorum. Takılmaz muhtemelen.
Şu ürünü almak istiyorum ama 30 Euro'yu aşıyor sanki emin olamadım. Gümrüğe takılır mı bu?
Takılmaz. Vergi ve kargo ücreti 30 Euro içerisine dahil değil.
Temu vb birkaç yerde vergi bu 30 euro bedeline dahil. Ancak Amazon vb bi kaç yerde vergi ayrı, ürünün bedeli ayrı. Sen yinede sor. Ama zaten kanuna uymasa muhtemelen bölgenize gönderilemiyor yazardı.
Geliyormuş bu arada. Zaten sistem satın almaya açmışsa gümrükten geçer dedi müşteri temsilcisi.Alsak gelir mi?
beğendim bendeGeliyormuş bu arada. Zaten sistem satın almaya açmışsa gümrükten geçer dedi müşteri temsilcisi.
Alasım vardı böyle bir şey, şimdi emin oldum.
Opsiyon değerlendirmen açısından benzer özelliklere sahip diğer modellerini de atayım.beğendim bende
ALDIĞIN DAHA GÜZEL BENCEOpsiyon değerlendirmen açısından benzer özelliklere sahip diğer modellerini de atayım.
Aynen kargo seçeneği yok direkt. Öncelikliyi zorunlu seçiyor.ALDIĞIN DAHA GÜZEL BENCE
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
KARGO 544 ÇIKIYOR PRİME VAR BENDE ÖNCELİKLİ SEÇİLMİŞ ONDAN MI ACABA STANDART SEÇENEĞİ YOK