kissofdeath
80+
Arkadaşlar 2 gün oluyor sipariş vereli. Gmail'ime nasıl fatura talep edebilirim ?
numarasını bulamadım siz biliyor musunuz ?Müşteri hizmetleri ile görüş
maile gelmez fatura. siparişlerim bölümünden ürünü bul yazdırılabilir sipariş özetinden faturanı indir.Arkadaşlar 2 gün oluyor sipariş vereli. Gmail'ime nasıl fatura talep edebilirim ?
Hocam o seçeneği gördüm fakat oraya girince en aşağıda '' Bu bir kdv faturası değildir'' diyor. Ürün daha kargoya bile verilmedi. Faturası oluşmamış olabilir mi ?maile gelmez fatura. siparişlerim bölümünden ürünü bul yazdırılabilir sipariş özetinden faturanı indir.
Alıntıyı görüntüle
Hocam o zaman normaldir. Faturayı hemen kesmemişlerdir. Beklersen gelir.Hocam o seçeneği gördüm fakat oraya girince en aşağıda '' Bu bir kdv faturası değildir'' diyor. Ürün daha kargoya bile verilmedi. Faturası oluşmamış olabilir mi ?
evet oluşmamış.Hocam o seçeneği gördüm fakat oraya girince en aşağıda '' Bu bir kdv faturası değildir'' diyor. Ürün daha kargoya bile verilmedi. Faturası oluşmamış olabilir mi ?
Fatura ürün tesliminden bi kaç gün sonra gönderiliyor genelde satıcı kişi gönderiyor.Arkadaşlar 2 gün oluyor sipariş vereli. Gmail'ime nasıl fatura talep edebilirim ?