Bugün Pazartesi bi dur haftaya yeni başlandı adamlar Pazar günü mesai mi yapıyor? Bugün yarın verilir kargoya ne dememizi bekliyorsun Amazona küfür mü edelimAmazon'dan 1 Ocak ta monitör sipariş ettim ama halen kargoya verilmedi tahmini teslim 8 Ocak çarşamba gözüküyor
Asus tuf 23.8 inç 180 hz monitör
Satıcı amazon iletişim ile ilgili numara vs bulamadım
Her beğeni amazon'a bir küfürBugün Pazartesi bi dur haftaya yeni başlandı adamlar Pazar günü mesai mi yapıyor? Bugün yarın verilir kargoya ne dememizi bekliyorsun Amazona küfür mü edelim
Diğer kargoların geldiysen monitör gelmediyse amazon yavaş olmuyor dostum ürünle alakalı problem oluyor geçenlerde banada olmuştu zaten söyledikleri tarihte gelmezse iade ettirebiliyorsun.Hayır yani diğer kargolarım geldi ve sadece monitörüm gelmedi amazon çok yavaş
Hocam iade kaç gün sürüyorDiğer kargoların geldiysen monitör gelmediyse amazon yavaş olmuyor dostum ürünle alakalı problem oluyor geçenlerde banada olmuştu zaten söyledikleri tarihte gelmezse iade ettirebiliyorsun.
Şimdi edersen bankanın keyfine bağlıHocam iade kaç gün sürüyor
8 OCAK ÇARŞAMBAAmazon'dan 1 Ocak ta monitör sipariş ettim ama halen kargoya verilmedi tahmini teslim 8 Ocak çarşamba gözüküyor
Asus tuf 23.8 inç 180 hz monitör
Satıcı amazon iletişim ile ilgili numara vs bulamadım