Neler Yeni

Öneri 😍Amazon'un Nahifliği😍

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Cengiz
yaptı zaten kameralara baktı sözde amazon ama yok dedi baktık ama sizin ürününüz size ulaşmış dediler arkadaş tüketici hakem heyetine başvuracaktı bakalım

Dipnot : Çayı Geri İstememişler Helal Olsun Amazon Be !
Düzenleme Çayıda İstemişler !

Ekler

• çayıda istemişler.PNG
    çayıda istemişler.PNG
    23.4 KB · Hit: 37

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
17 Temmuzda 30 TL'lik bir ürün almıştım. Gelmeyince birkaç gün önce yazdım. Hem ürün için yeni gönderim sağlandı. Hem 200 TL hediye çeki verildi.

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Bir Arkadaşın En Son Laptopunu Araklayıp Çay Göndermişti Amazon Galiba Onun Parası İle Dağıtıyor Prime'ı
sanırım:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

17 Temmuzda 30 TL'lik bir ürün almıştım. Gelmeyince birkaç gün önce yazdım. Hem ürün için yeni gönderim sağlandı. Hem 200 TL hediye çeki verildi.
Amazon sadece beni sevmiyor sanırım

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,755
İsim
Eren Güven
hep diyorum jeff keltoşu çok büyük esnaf

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,416
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Merhaba,

Sizlere Prime Day döneminde vermiş olduğunuz siparişleriniz çin ulaşıyoruz.

Prime kapsamında teslimatına söz verdiğimiz siparişlerinizde yaşamış olduğunuz gecikme için üzgünüz.

Bir sonraki siparişinizi zamanında teslim etmek için elimizden geleni yapacağız. Yaşanan bu aksaklığın telafisini sağlamak için hesabınıza, Prime üyeliğinin aylık abonelik ücreti olan 39TL tutarında bir hediye çekini 1 Ağustos 2023 tarihinde tanımladık.

Varmı sizlerere gelen böyle mail şimdi geldi bana helal olsun amazona ya harbi kral firma severek kullanıyorum bazen kötü tecrübe oluyor siparişlerimde fakat hakliysam ben hakkımı arayıp bir şekilde alıyorum sizede tavsiye ederim
bende 2 tane şarj kablosu almıştım, fiyatları ben aldıktan sonra düşmüş mü ne olmuşsa o aradaki farkı hediye kartı olarak vermişlerdi.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sanırım:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon sadece beni sevmiyor sanırım
Sevmemek değil ama bence bir müşteri sıralaması var. Sürekli suistimal edenlere karşı bu şekilde davranılmıyor gördüğüm kadarıyla. Senin durumunu çok yaşayanı gördüm ama düşük bütçelerde. Çok uğraştın ama olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum.

Top Bottom