Ben kullanıyorum neredeyse hiç bir fark yok.Arkadaşlar Merhaba,
yeni driver neleri çözdü indirilmi kontrol eden var mı ?
cs de drop azaldıysa geçmeye değer o zamanBen kullanıyorum neredeyse hiç bir fark yok.
CS:GO'daki droplar biraz azalmış gibi.
Kartım RX 5600XT.
reis yanlış hatırlamıyorsam sen whql onayı almadan kullanmayın demiştin doğru mu hatırlıyorum ?Ben kullanıyorum neredeyse hiç bir fark yok.
CS:GO'daki droplar biraz azalmış gibi.
Kartım RX 5600XT.
Evet ama Bilgili diye tanıdığım biri kullan bir sorun olmaz şu en en stabil o bence dedi ve WHQL çok bir işe yaramıyor bence dedi ondan geçtim.reis yanlış hatırlamıyorsam sen whql onayı almadan kullanmayın demiştin doğru mu hatırlıyorum ?
HaklısınŞimdi en uygun sürüm bu mu ? Abdullah abi bunun hakkında video yapsa çok güzel olur (AMD çıkan driverlar hakkında video yapsa)
Valla biz de bilmiyoz reis.ekran kartım rx 5600xt bu güne kadar hiçbir oyunda drop yemedim siz nasıl yiyorsunuz anlamadım
İnşallah düzelir drop çok kötü bir şeyValla biz de bilmiyoz reis.
Bende 75hz monitor var yeni aldığımda çözülür diye düşünüyorum 144hz + freesync açıcam.
bende 144mhz freesync var ama amd rxlerde son driverlarda freesync kapattırıyor software açık olunca yırtılma oluyor kapalı olunca yırtılma olmuyor böyle bir çelişki içerisine girdiler onada bir dikkat et benceValla biz de bilmiyoz reis.
Bende 75hz monitor var yeni aldığımda çözülür diye düşünüyorum 144hz + freesync açıcam.