06efsaneli
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
amd 5500, 6600 ekran kartı, asus prime b450 m2 şuan bunları kıllanıyorum sistemin kaldırabilecegi maks ekran kartı hangisidir 8 gb ekran kartı artık yetmemeye başladı
hdHangi çözünürlükte oynuyorsunuz?
genellikle online oynuyorumŞimdi online oynuyorsan işlemcini yükselt ekran kartı iyi durumu yükseltilecek bir şey yok
Diğer arkadaşın dediği gibi işlemci güncellemesi şu an çok daha önemli. Bütçeniz nedir?hd
genellikle online oynuyorum
6 7 binDiğer arkadaşın dediği gibi işlemci güncellemesi şu an çok daha önemli. Bütçeniz nedir?
İşlemci, RAM ve anakartınızı ortalama 4 - 5 bin liraya satıp Ryzen 5 7500F B650 sisteme geçmenizi öneririm.6 7 bin
Arkadaşın dediğinden başka yapılacak bir şey yok bütçe daha dar ise daha ucuz am5 anakart alabilirsin ekran kartın güçlü zatenİşlemci, RAM ve anakartınızı ortalama 4 - 5 bin liraya satıp Ryzen 5 7500F B650 sisteme geçmenizi öneririm.
bu benim ana karta maks hangi işlemci iyi olurİşlemci, RAM ve anakartınızı ortalama 4 - 5 bin liraya satıp Ryzen 5 7500F B650 sisteme geçmenizi öneririm.
Desteklediği en güçlü işlemci Ryzen 9 5950X fakat o anakarta ne takarsanız takın ölü yatırım olacaktır. Onun yerine satıp güncel olan am5 soketine geçmenizi tavsiye ederim.bu benim ana karta maks hangi işlemci iyi olur