mehmettici
80+ Silver
hocam kasali toplasak en max cikacak g41 anakart 8 gb ram xeon işlemci 240 ssd rx 560 gtx 960 bu cikarKasalı pc alsak yada ucuza toplasak nasıl olur
hocam kasali toplasak en max cikacak g41 anakart 8 gb ram xeon işlemci 240 ssd rx 560 gtx 960 bu cikarKasalı pc alsak yada ucuza toplasak nasıl olur
amd laptop alinmaz reball istiyor sogutma iyi olmazsafilim sosyal medyada gezmek dizi izlemek içinse olabilir..
açar hocam unitiy den emin degilimHocam thinkpad ile sadece ets2 oynanır mı ve android studio,unity falan kasmadan kaldırır mi?
hocam kasali toplasak en max cikacak g41 anakart 8 gb ram xeon işlemci 240 ssd rx 560 gtx 960 bu cikar
peki pc toplasak ucuza ekran kartlı
ets oynatmayabilir ama diğerlerini yaparHocam thinkpad ile sadece ets2 oynanır mı ve android studio,unity falan kasmadan kaldırır mi?
İşlemci çok kötü hocamMerhabalar, ikinci ele (3000TL'ye) HP laptop almalı mıyım? BeamNg.drive, Assetto Corsa, ETS2, Android Studio, Unity falan kaldırır mı?
Özellikleri:
Amd A8 6410 İşlemci
Dahili Ekran Kartı
8GB ram
ets truckersmp harici ise açar 15 senelik gt 9500 pentium 3 gb ramli casper laptopda oynamiştimets oynatmayabilir ama diğerlerini yapar
Toplama değil de toplu sistem satanlardan iyi şeyler bulabilir diye düşünüyorum. Ben geçen rx 460 + i3 lü basit bir sistem aldım mesela 2500e falan denk geldi.hocam kasali toplasak en max cikacak g41 anakart 8 gb ram xeon işlemci 240 ssd rx 560 gtx 960 bu cikar
toptan satanlarda gpusuz da bulur i5 3. nesil 8 gb ram makineyi 2.200 satan gorduydum geçen onlardan alip gtx 960 fln atsa iyi olurToplama değil de toplu sistem satanlardan iyi şeyler bulabilir diye düşünüyorum. Ben geçen rx 460 + i3 lü basit bir sistem aldım mesela 2500e falan denk geldi.