AMD Anakart önerisi

Reaksiyon skoru
2
Öncelikle iyi günler,

Türkiye'ye geldiğinde aşağıdaki ekran kartını ve ryzen 9 serisinin yeni çıkan modellerinden bir işlemci almayı düşünüyorum. Mesleğim nedeniyle bu bilgisayarda mimari tasarımla uğraşıcam bunun yanı sıra oyunlarada tutkulu biriyim beyaz bir tane anakart önerebilir misiniz? Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler. Bütçem sınırsız istediğiniz şekilde atabilirsiniz.

Öncelikle iyi günler,

Türkiye'ye geldiğinde aşağıdaki ekran kartını ve ryzen 9 serisinin yeni çıkan modellerinden bir işlemci almayı düşünüyorum. Mesleğim nedeniyle bu bilgisayarda mimari tasarımla uğraşıcam bunun yanı sıra oyunlarada tutkulu biriyim beyaz bir tane anakart önerebilir misiniz? Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler. Bütçem sınırsız istediğiniz şekilde atabilirsiniz.

haberiniz olsun 5090 türkiyede zor bulabilrisiniz amerika ambargo listesinde bizde varız 5090 gelirsede çok az gelir beyaz ürün u anca kendiniz yurtdışına gidip getirebilirsiniz

dk 17. den itibaren izleyebilirsiniz

Öncelikle iyi günler,

bundan başka pahalı beyaz yok :D

haberiniz olsun 5090 türkiyede zor bulabilrisiniz amerika ambargo listesinde bizde varız 5090 gelirsede çok az gelir beyaz ürün u anca kendiniz yurtdışına gidip getirebilirsiniz

dk 17. den itibaren izleyebilirsiniz
biliyorum bu ambargo meselesini ama bunlarla ekran kartlarının bi alakası yok onlar daha çok üst düzey yonga çipleri için süper bilgisayarlarda kullanılan fln
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe belirtmemişsiniz ama 5090 alabileceğinize göre çok önemli değil sanırım :)

Daha üst anakartlar var ama hep kapkaralar, kaldı ki x870in en kötüsü bile muazzam. Attığım anakartta x870ler arasında orta-üst seviyededir.
aklınızda daha iyi uyar diyebilceğiniz siyah bir şey varsa onuda atabilirsiniz belki kafama eser siyah yaparım emin değilim şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,672
Üyeler
186,658
Son üye
Zeynettin Mum
Geri