Neler Yeni

AMD Bıg Navı Ekran kartı sızdırıldı!

Bestistaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Ferid Mammadov
Merhaba, arkadaşlar AMD BİG NAVİ ekran kartı sızdırıldı!

73241_05_yeah-those-AMD-radeon-rx-6900-xt-big-navi-leaks-were-fake.jpg

Sizce nasıl olmuş özelikle 999 olamsı bence avantajlı, rakip markada RTX2080Tİ 1199 Dollara satılıyor, ve performans testinde Nvidianı eziyor!

Radeon RX 6900 XT.jpg

Gördüğünüz gibi RTX 2080Tİ dan ortalama olarak %20 daha güçlü, ve Ray Traycing tarafındada bir hayli başarılı buldum Nvidia`ya nazaran daha az performans azalması gözlemledim.

73241_02_yeah-those-AMD-radeon-rx-6900-xt-big-navi-leaks-were-fake_full.jpg

sonuçlara göre 5-10% luk bir değer kayb ediliyor ki bu RTX 2080Tİ dan daha iyi, fiyat açısındanda 200dollar daha ucuz olması kartı rakipsiz bırakıyor, ama bildiğiniz gibi önümüzdeki aylarda Nvidia Ampere Mimarisi ekran kartlarını duyurucak, önümüzdeki aylarda piyasa dena karışacak gibi duruyuor, sizce Fİyat\Preformans açısından kart nasıl olmuş Ray Traycing desteği geleceği zaten belliydi PS5`den, sizce Nvidia bunun karçısında ne yapacak ?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
RTX 3000 Series : merhabalar a. :)
Şaka bir yana bu yaptıkları şey sadece 3000 serisi için hazırlık. AMD geriden geliyor ve her şeyden kısıp FPS değerine odaklanıyor. Önce 2000 serisinin en güçlü kartını yakalamaları hatta geçmeleri lazımdı bunun için ve "iddia" ettiklerine göre başarmışlar. Ayrıca bunun bir dayanağı olduğunu sanmıyorum. Bakalım görelim. Fakat emin olun yine geride kalacak ve yine sorunlar yaşayacak bu kartlar.

Obito Uchiha

80+ Silver
Şaka bir yana bu yaptıkları şey sadece 3000 serisi için hazırlık. AMD geriden geliyor ve her şeyden kısıp FPS değerine odaklanıyor. Önce 2000 serisinin en güçlü kartını yakalamaları hatta geçmeleri lazımdı bunun için ve "iddia" ettiklerine göre başarmışlar. Ayrıca bunun bir dayanağı olduğunu sanmıyorum. Bakalım görelim. Fakat emin olun yine geride kalacak ve yine sorunlar yaşayacak bu kartlar.
Bencede 5700XT deki sorunlar tekrar yaşanacak ve Nvidia RTX3000 ile yok edicek AMD i.

Bestistaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Ferid Mammadov
Bencede AMD zaten peh 1.nesil geriden geliyor ama fiyat konusunda fakirin dostu.

Top Bottom