AMD Ekran Kartı Danışma

tectec78

80+
Reaksiyon skoru
146
SAPPHIRE RADEON™ RX 5700 PULSE GDDR6 8GB 256Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı
yukarıdaki ekran kartını AMD sistemler ile en uyumlu çalışan ekran kartı dediler bu doğrumu ?
Yada bu özelliklerde olan AMD ile daha uyumlu çalışan ekran kartları varmı?
Ve bu ekran kartı nasıl sizce?

3.soru dışında diğerleri hakkında bir bilgim yok ama rx 5700 yerinde rx 5600 xt alabilirsin aralarında çok bir fark yok diye biliyorum ben xfx rx 5600 xt düşünüyorum kendim için

AMD işlemci ile ekran kartı çalışır. Ekran kartı güzel,alınabilir.

SAPPHIRE RADEON™ RX 5700 PULSE GDDR6 8GB 256Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı
yukarıdaki ekran kartını AMD sistemler ile en uyumlu çalışan ekran kartı dediler bu doğrumu ?
Yada bu özelliklerde olan AMD ile daha uyumlu çalışan ekran kartları varmı?
Ve bu ekran kartı nasıl sizce?

Sapphire almakmı :), en çok arıza çıkartan markadan almak istiyor isen buyur.

güçlü bir kart ne demek oluyor ben pek anlamıyorumda bu işlerden? yani sorunsuz gayet güzel kullanabileceğim o benim attığım kart ile aynı perfomansta olan bir kartmı bu?

Senin söylediğin karttan daha güçlü bir soğutması var, buda daha az ısınması ve daha uzun ömürlü olabilmesini sağlar. Artıdan kullanılan materyal kalitesi daha iyidir MSI ın. Sapphire kaliteli değil sorun çıkaran bir marka.

Senin söylediğin karttan daha güçlü bir soğutması var, buda daha az ısınması ve daha uzun ömürlü olabilmesini sağlar. Artıdan kullanılan materyal kalitesi daha iyidir MSI ın. Sapphire kaliteli değil sorun çıkaran bir marka.
anladım ama her halde aynı performansı alırım demi peki sizce nasıl ekran kartı şuan piyasada iyi sayılabilcek bir ekran akrtımı

anladım ama her halde aynı performansı alırım demi peki sizce nasıl ekran kartı şuan piyasada iyi sayılabilcek bir ekran akrtımı

2K çözünürlükte 60 FPS oyun oynatabilicek bir karttan bahsediyoruz iyi bir kart yani, 1080p de ise maksimum performansı alırsınız :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,177,218
Üyeler
186,857
Son üye
mevlutynl
Geri